Trafik magandası kadınlar

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Oransal olarak bakıldığında erkek şoförlerin içindeki kötü şoförlerin oranı iyi şoförlerden min birkaç kat fazla. Kadınlar için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil. Kadın şoförlerin bir kısmı gerçekten araba kullanmayı bilmiyor. Bunu kötü kullandıklarından ötürü söylemiyorum, kelimenin tam anlamıyla araba kullanmayı bilmiyorlar ki bunu "Gaz yerine frene bastı" haberlerinden tanıdığımız çift ayakla otomatik vites araç kullananların çokluğuna bakarak söylemek pekala mümkün. Kadınlar içinde gerçekten kötü araç kullananlar, çalıştıkları şirketlerin satış ve pazarlama ekiplerine dahil olup bilhassa beyaz renk i20, Corsa, Clio gibi filolardan kiralanan şirket araçlarını kullananlar. Bunların erkekleri de bok gibi araç kullanıyor kadınları da. Hatta bir adım ileri gideyim, trafikteki en büyük trafik teröristi grupların başında geliyorlar. Geri kalan büyük çoğunluğu ifade eden kadın şoförler gayet normal hatta yer yer aşırı kuralcı araç kullanıyorlar ki bizim trafik teröristi şoförler için bu kuralcılık bir noktada "kötü şoför" addedilmeye sebebiyet veriyor. O magandaları da şu son günlerde sosyal medyaya düşen ceza videolarından tanıyoruz. İstanbul trafiğinde epey vakit geçiren bir insan olarak söyleyeyim, benim trafik teröristi listemin tepesinde, servisçiler, kapalı kasa kamyonetler -ekseri nakliye aracı-, ticari panelvanlar ve şirket aracı kullanan satış ve pazarlamacılar geliyor. Bu dört kesimin içindeki kadın oranı da epey düşük.

Son olarak şunu ekleyeyim, Türkiye'de kendini iyi şoför addedenlerin neredeyse tamamı şürüş boyunca akla hayale gelmeyecek sayıda trafik kuralı ihlali gerçekleştiriyor. Hoş bunu da anlıyorum. Bizim ülkemizde trafik, bir "erkeklik" pozu kesme sahası.

kadınların tek başına yolculuk yapması yasakken biz araba kullanmalarından bahsediyoruz. kıyamet çok yakın. allahım sen onları affet.
Yanakla geliyoruz ... Sana en büyük işkenceyi yapacağızzzzzzzzz :D
Yanak: Bas aşkı bassss gaza delirsinnn az:D

Geçenlerde bir olay yaşamıştım. Taşınan arkadaşıma yardıma gittim eşyaları kamyona yükleyeceğiz. Çaprazında park etmiş başka bir araç var. Sonra bir kadın geldi arabasıyla dedi; bu kamyonu çekin burada yolu kapatmışsınız geçemiyorum sizin yüzünüzden işe geç kalacağım. Halbuki o yoldan bir araba çok rahat geçer ama tartışmak istemiyorum. Tamam dedim az ileri aldırayım kamyonu. Baktım kamyonun şöförü ortalarda yok. Çekemeyiz şöför burada değil deyince iyice sinirlendi artık. Şikayet etmekle falan tehdit etmeye başladı. Tartışmadım yine. dedim bu araba geçer aslında buradan dur yardımcı olayım. Az sağ yap sollu gel falan dedim o da yaptı geçti. Ahır gibi yolda değnekçilik yaptırdı bana. Geçti gitti uzaklaşırken hala söyleniyordu. Maganda diyemem ama tam bir baş belasıydı.

Sonra aynı yoldan bir erkek şöför b7 passat gibi büyük bir araçla nerdeyse duraksamadan geçti gitti. Biraz geçince tekrar bir kadın şöför geldi. O da yavaşladı ve heyecandan istop ettirdi arabayı :d bişey demeden marşlayıp devam etti yoluna.

Kadini erkegi yok bu isinnnnn...ben trafikte iken sinyal vermeden geçenin plakasiyla yerini polise soyluyorum...Makas atanı detaylı şekilde. KURALLARA UYMAYAN KIM VARSA... hızlı numaralarda kayıtlı direkt bam bam bammm....

Son düzenleme:
  • Alkış
Tepkiler: ne
Kadınları çileden çıkarıp "sonra abla ne oluyor"demekte olmuyor.Bazı erkekler maalesef kadınları trafikte yük gibi görüyor.Sanki trafik er meydanıymış da biz orada olmamalıymışız gibi.
17 senedir aktif araba kullanan biriyim.işim gereği daima trafikteyim.17 sene içerisinde,uzun yol da yapmama rağmen tek bir trafik cezam yok.İşte erkekler biz kadınları hırçın kullamaya yöneltiyor.Kadin doğası ile bu ters olduğu için bizde ruhsal olarak hırçınlaşıyoruz.Olay bundan ibaret.

180 bin lira da çokmuş 🤣

Neyse herkes bir değil abartmayın hem suçlunun da kim olduğu belli olmuyor bazen anca konuşuyorsunuz

Ben iki tarafın da Türkiye şartlarında berbat araba kullandığını düşünüyorum. Kadınlar acemi, erkekler de hanzo (ayı da diyebiliriz) maalesef.

Insallah erkek üyeciklerimizin bir ara ambulansa ihtiyaci olur da, sürücü de kadin olmaya.
KAdin olursa mazallah, bu ambulansa binmem diyebilirler.

Geri