Trafik cezasi

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Dunyanin neresinde var buzlu cama 300 euro ceza ? soruyorum size ey cemaati muslimin.

Devletin bizlere yaptığı kötü şaka. Piyango usulüyle kurbanları seçilir. 50 km hız sınırı olan 4 şeritli yoldan 80 km hızla geçtiğiniz için 400 lira ceza alırsınız ve aynı yolda 60 yılda bir çevirme yapıldığını öğrenirsiniz.

Şirket arabası ile yediğim cezaların haddi hesabı yok inkarda edemiyorsun adamlar öyle güzel pozlar yakalayıp posta ile yolluyorlar ki aha bu adam benim diyorsun.. :d

Bkz: En fotojenik mobese kameralarında çıkan adam..

10 dakika icinde yediğim 3 ayrı ceza geldi aklıma 570 tl toplamdi
Evlat acısı gibi oturmuştu icime

Saatte 52 km. ile girdiğim radarda 199 tl ceza yedim Edirne'de .

Polis abinin iyiligi tutmustu, yanimda ne ehliyet ne ruhsat vardi. Bir de hiz sinirini gecmisim :// Bakti melek gibi insanim, ceza yazmadan bi daha olmasin dedi :D

Her yerde ceza yemeye gocunmam da tee Yozgat'da ceza yemek gücüme gitmiştir hep. Çevirmeden sonra polis memurunun hemşerim olduğunu öğrendim(plakamı gördüğünden ötürü kendisi sormuştu) ve "ooo hemşerim memleketten geliyorum ben de, taşı toprağı altın ya" diyerek memleketin şivesine uyumlu bir şekilde sırıtarak iletişim kurmayı denedim. Doğrusu muhabbet iyi de gidiyordu ve "evet kıvama geliyor, yazmaz herhalde yeaa" diye düşünürken bir anda ceza kağıdını elime tutuşturdular. Bu kadar geri kalmış ve fıkralara konu olan bir şehrin bende bıraktığı 367 TL'lik anı budur. Sadece ve sadece meşhur olan bir saat kulesi var Yozgat'ın. O da gittiğimde bozuktu. Dilerim parayı da onun tamirine harcamışlardır da bir adım gelişmelerine katkım olmuştur. Allah belanızı versin sizin diye beddua etsem samimiyetsiz gelir biliyorum. Ama içimden o an buna benzer şeyler geçmişti.

Erken ödeyin indirimden faydalanın.
Yedik, ödedik.
Gayet güzel.

9 yıldır araba kullanıyorum 1 kere bile ceza yemedim. Hata yapıp ceza yiyince söylenmeyin adssbsbfh

Geri