-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Uyyy aha :dKendime bir Trabzonspor forması bulayım.@HosgeldinHarunAbi
Büyük ihtimal lig maçında Trabzon tataftarı şampiyon Galatassray diye tezahürat yaparak destek verecek. Bir sefer buna şahit oldum bir daha neden olmasın demi.Kendime bir Trabzonspor forması bulayım.@HosgeldinHarunAbi
Gerçek taraftar değildir, sizinkiler araya karışmıştır.Büyük ihtimal lig maçında Trabzon tataftarı şampiyon Galatassray diye tezahürat yaparak destek verecek. Bir sefer buna şahit oldum bir daha neden olmasın demi.
Yooo gerçek taraftarlardı, stadt inliyordu. Hiç unutmuyorum gene FB ve GS şampiyonluğa yarışıyor ve ligde son maçtı.Gerçek taraftar değildir, sizinkiler araya karışmıştır.![]()
İki tane alalım lefty hanımcım.....Kendime bir Trabzonspor forması bulayım.@HosgeldinHarunAbi
bir tane de oyuncak kupa bak canımKendime bir Trabzonspor forması bulayım.@HosgeldinHarunAbi
Kupa finaline, daha önce mhk toplantılarına zoom üzerinden en büyük gs nickiyle katılan hakem atanıyor. Mhk nın tff nin yaptığı iş mi?Maç öncesi yine hakem tartışması yaşanmış sanırım ve dilerim yeni sezonda bu tartışmaları sona erdirecek adımlar atılır.
Yabancı hakem ile bu sorun aşılabilir yoksa her sezon tartışmalar devam edecek.Kupa finaline, daha önce mhk toplantılarına zoom üzerinden en büyük gs nickiyle katılan hakem atanıyor. Mhk nın tff nin yaptığı iş mi?
Komple tff’nin de mhk’nin de yabancı olması lazım artık. İçlerinde bir tane Türk olmamalınYabancı hakem ile bu sorun aşılabilir yoksa her sezon tartışmalar devam edecek.