Trabzonspor - Fenerbahçe (2-3)

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Fenerbahçe'nin şubat ayı maç takvimi çok riskli maçlar içeriyor ve Avrupa maçı da eklenince kendi adıma çok bir beklentim yok.

Avrupa liginde ilerlesin ama Trabzon'a takılsın. Biz de Beşiktaş ile oynayacağız İnşallah takılmayız.:D Gerçi ezer geçeriz derbileri hep bir dünya eksiklerle oynadık bu sezon. Daha kötü yakalanmayız derbi haftası.

ya bi gitttttttttttttt haqhahahısjfdksjfkjkxjfkjdfk en kötü halimizde bile yenemediniz bizi hata yapmasak yine yenemezdiniz:D
Futbol hatalar oyunu kardeş. 5-0 alacağınız maçı verdiniz Fenerbahçe karşısında Orkun kırmızı yemişti falan. Lami cimi yok hani kanka ağlama şimdi.

Olcay Çakır: “Samsunspor ve Fenerbahçe maçları var. Trabzonspor için eşik maçları… Fenerbahçe maçları, her zaman Trabzonspor taraftarları için önemlidir. ‘Gitmeyi düşünüp gitmeyeceğim.’ diyen çok insanla denk geliyorum… Cazibeyi üretebilmen önemli; çünkü taraftar, her zaman haklıdır. Büyük kalabalıkları stadyuma çekebilmek için oyununuzu güçlü kılacaksınız. Oyun da son bir aydır çok geriye gitti…”

Puan farklarını dikkate alırsak çok önemli bir maç olacaktır.

HAvaspqWMAAs-KX

Rekabet ederken profesyonelliği elden bırakmamanın güzel bir örneği oldu Tedesco ancak tabii ki benim favorim halen Mourinho...

Twitterda geselilere Trabzonlular güzel ayar verip hadlerini bildiriyorlar. O kadar şeyden sonra kamki olacağız galiba Trabzonla jdjdjjd

Avrupa maçı öncesi önemli bir sınav vermiş olacağız.

Geri