Min
Altın Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
güzel başlayan maçlarda kırmızı görüyoruz lanet olsun..Tebrikler @yoSun cum inş ligi 2.sırada bitirirsiniz inş.
nenemin de bıyığı olsa dedem olurdu ama olmuyor öyle pratiktejurasek abraham'a verseydi 4 3 biterdi
dalga geçmeyiiiii bırakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.nenemin de bıyığı olsa dedem olurdu ama olmuyor öyle pratikte
neyse güven gerekiyor ganyancı sizi şampiyon yapar belki
O an abimle göz göze geldik abi. "P*** bak pas verse gol olacak maç bitecek yaptığına bak." dedi ahaha. Harbi öyle o pozisyon gol olsa maç bitmişti. Bu arada o esnada maç 2-3 idi.güzel başlayan maçlarda kırmızı görüyoruz lanet olsun..
1.yarı çok heyecanlıydı maç.
2.yarı tek kale oynadılarrrr
jurasek abraham'a verseydi 4 3 biterdi ama kendi kaderimizi kendimiz belirliyoruz...
Şu Serdal'dan kurtulmanın bedeli böyle olmaksa olalım kurtulalım![]()
evet 4 2 olacaktı sonra ki dakikalar gol yiyeceğimizi biliyordum bizim kjaledeydiler sürekli 2.yarı dşflşdl tek pozisyon oydu onların kalede onu da harcadı p...O an abimle göz göze geldik abi. "P*** bak pas verse gol olacak maç bitecek yaptığına bak." dedi ahaha. Harbi öyle o pozisyon gol olsa maç bitmişti. Bu arada o esnada maç 2-3 idi.![]()
Ahaha benim tahmin gelmiş. Ulan sistem kupon oynamadım bu hafta. Daha doğrusu IY/MS oynamadım. Yoksa eklerdim.Sistem kuponumda 2/X ekleyeceğim maç.![]()