toydum o zamanlar

Konu sahibi son olarak 2126 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sene 2004 falan fethiye ölüdenizde büyük bir otelin barında barmenlik yapıyorum tecrübe sıfır noktasında şef amasyalı torpilliyim adam ilkokul mezunu 5 tane yabancı dil vardı hayrandım yabancı dil konuşmasına o zamanlar fil gibi içiyorum desk altında cintonic yuvarlama rakı bira Allah ne verdiyse gibi alengerik işler otel gece 12 den sora içecekler ücretli oluyordu 12 den sora kimseler kalmıyordu bir gece amerikalı tayfası 12 ye gelmeden saniye geçmeden bardan sürekli içki alıyorlar hani içmediklerinide görüyordum ben böyle pintilik görmedim arkadaş meğersem masanın altına stok yapıyormuş kafirler neyse bu sarhoş takımının kalkmasını bekliyoruk zenci hatun barmenleri sıradan geçiriyor sarhoşluğunda etkisiyle değişik değişik hareketlerde bulunuyordu tabi tecrübesizlikte varya bende masa üstlerindeki şamdanları topluyorum hatun arkadan boynuma yapıştı tutturdu öpücem türkçe bilmediği için bana yaptığı hareketleden dolayı icad edilmemiş bütün küfürleri ediyordum ben kaçıyorum tabi o kovalıyor 1-2 dakika böyle diskonun müziğide bize eşlik ediyor insanlar bize gülüyordu ibrahim abim vardı bu işlerde tecrübesi çoktu bırak la birkere öpsün dedi ne olacak bırakır peşinş dedi öptürmez olaydım gitmez olaydım öptükten saniye sorası üzerime kustu kafir karı sabaha kadar beyaz gömleğimi çitiledim ve müşteriye iyi davranmadığım için bahşişim kesildi kafir zenci karı öbür dünyada iki elim yakanda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri