Tost

Konu sahibi son olarak 3117 gün önce görüldü
Konuyu açan sahisla beraber bi gün ölüm sebebimiz tost koması olacak zaten.

cift kaşarli tercihimizdir ayvalık tostu daha iyidir tost ekmeyi 3 ısırıkta biter yarim ekmek idealdir.

Sucuklu sevmem kokar

Gece yemeklerimin vazgeçilmesi çabuk ve fazla malzeme gerektirmediği için sıkça başvurduğum yol..

evde yemek yoksa ve gece acıktıysam Tost kadar iyi bir seçenek yoktur...

bkz: katı besin tüketiminden hastanelik olmak. (kibarcası)
ayrıca bkz: kabız olmak.
halk dilinde bkz : ...amamak.

Tostun tarihi eski misirlilara kadar dayaniyormus, ekmegi daha iyi muhafaza etmek adina yapiliyormus. Dilim ekmegi once bi guzel yagliyoruz, uzerine kasari kapatip tost makinasina yerlestiriyoruz, kasar arasindan mayonez misali akinca bilinki kivama gelmistir. Kasarin yumusak olmasi gerekiyor yalniz , zaten bilim adamlari hizli eriyen peynirden yaglar ve ve proteinlerin birbiriyle mukemmel iletisimi soncunda kalsiyum alabilecegimizi soyluyorlar. Valla ben onlarin yalancisiyim. Ama cok dadlu degil mi be ?

Tostun tarihi eski misirlilara kadar dayaniyormus, ekmegi daha iyi muhafaza etmek adina yapiliyormus. Dilim ekmegi once bi guzel yagliyoruz, uzerine kasari kapatip tost makinasina yerlestiriyoruz, kasar arasindan mayonez misali akinca bilinki kivama gelmistir. Kasarin yumusak olmasi gerekiyor yalniz , zaten bilim adamlari hizli eriyen peynirden yaglar ve ve proteinlerin birbiriyle mukemmel iletisimi soncunda kalsiyum alabilecegimizi soyluyorlar. Valla ben onlarin yalancisiyim. Ama cok dadlu degil mi be ?

Valla hiçbir yemeğe hiçbir şeye değiştirmem. Muazzam bir bulus akdkdks

pratik ve kurtarıcıdır
çok çeşitlerde yapılabilir
aklıma ayvalık ve susurluk ayranını getiren yegane yiyecek

Yapımı hızlı ve uğraşı olmayan kahvaltı alternatifi. İşe geç kalacağımı düşünürsem, tercih ederim.

şimdi karışık bi yarım gömerdim

Her birtanesi yaklaşık 750 kalori içermesine rağmen besin içeriğinin çok düşük olmasından dolayı
kalp damar katili fast food

Başımıza ne geliyorsa tosttan

Geri