Torununa tecavüz etmeye çalışan hırsızları vurdu

Konu sahibi son olarak 666 gün önce görüldü
1537556028617.jpg

Kar maskeleri giyen 3 adam yaşlı adamın evine girip, silah zoruyla parasını almak istedi. Yaşlı adam paraları onlara vermek üzere hazırlarken, evde bulunan torunu hırsızların dikkatini çekti. Yaşlı adam, küçük kıza tecavüz etmeye çalışan adamlardan birinin silahını kaptı ve hepsini vurabilmeyi başardı.
Vurduğu saldırganlardan 2'si yaralanırken 1 tanesi hayatını kaybetti ve maalesef kendisi de yaralandı.
Torununa tecavüz etmeye çalışan hırsızları vurdu
Bir akrabası ise yaşlı adamın durumuyla ilgili:
'' Ameliyattan çıktı ama durumu hala kritik. Dualarınızı eksik etmediğiniz için hepinize teşekkür ederim! Sonuçta hırsızlar yakalandı!'' diye konuştu.
Kaynak:mynet​

bizde aman bana bir sey olmasın mantığı var nedense
ve kıza eğer tecavüz edildiyse hemen birine yamamaya çalışır ya da öldürürler kesin

kendı rızasıyla oldu yada ruh saglıgı bozlmadıda denıyor..

kendı rızasıyla oldu yada ruh saglıgı bozlmadıda denıyor..
böyle bir dava hatırlıyorum kızcagız 13 yasında falandı ki benim gözümde çocuk hala
neymiş kendi rızası ile olmuşmuş ve bu dava sonuçlandıgında o kız 20 kusur yaşlarındaydı artık bizim memlekette olan hic bir şeye şaşırmıyorum ben

böyle bir dava hatırlıyorum kızcagız 13 yasında falandı ki benim gözümde çocuk hala
neymiş kendi rızası ile olmuşmuş ve bu dava sonuçlandıgında o kız 20 kusur yaşlarındaydı artık bizim memlekette olan hic bir şeye şaşırmıyorum ben

bende komsumuzun 13 yasındakı kızını duymustum oz amcası yapmıs onun adlı tıbba falan gıtmıstı bı sonuc cıkmamıstı.. bu ulkede kadın olmak cok zor..kucucuk bır kızken bıle sana cınsel obje gozuyle bakıp bedenıne dokunulması ıgrenc..

Bizim ülkemizde olsa şu olay ; Tecavüzcüler iyi hal indiriminden 3-5 yıl alır ama dede onları yaraladığı ve öldürdüğü için 20 yıl alır .. Adaletini ........

Geri