Torrent kullanabilen kız

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
ahaha ya bir esprisi yok aslında,
film,müzik,oyun gibi dosyaları sorunsuz ve güvenli indirme programı kısaca.
Ben de zamanında kullanmıştım ama sonrasında gerek görmemiştim kullanmaya.

Hıııı:emodayi:
Aman gereksizmiş azecim sjsjxd başka bir şey inmiyorsa ahhaha :DD

• Beğen
Tepkiler: Aze
bir esprisi yok mu, gerek görmedin mi, sorunsuz ve güvenli mi... gerçek torrent bu değil

Gonul rahatlıgı ile arayıp bana vikingsin 3. sezonunu indirir misin hatun diyebilirsiniz.
gözünüz arkada kalmaz.

ahaha ya bir esprisi yok aslında,
film,müzik,oyun gibi dosyaları sorunsuz ve güvenli indirme programı kısaca.
Ben de zamanında kullanmıştım ama sonrasında gerek görmemiştim kullanmaya.

güvenli değil onda anlaşalım önce askim sdfjk sorunsuz mu family guy sezonlarını indirirken O KADAR AZ KALMIŞTI Kİ kaldı öyle 3gün bekledm gelmedi...... bazen cinnet geçirtebiliyor ama karşılıklı olarak upload ve download imkanı sağlayan sizden de çeken bir program internette link bulmak kolay oluyor aradığın film dizi müzik vs programdan indirme yapılabiliyor aklıma limewire geldi KAÇ TANE ŞARKI DİYE SAÇMA SAPAN ŞEY İNDİRİRDİ ONU DA ANALIM....

• Beğen
güvenli değil onda anlaşalım önce askim sdfjk sorunsuz mu family guy sezonlarını indirirken O KADAR AZ KALMIŞTI Kİ kaldı öyle 3gün bekledm gelmedi...... bazen cinnet geçirtebiliyor ama karşılıklı olarak upload ve download imkanı sağlayan sizden de çeken bir program internette link bulmak kolay oluyor aradığın film dizi müzik vs programdan indirme yapılabiliyor aklıma limewire geldi KAÇ TANE ŞARKI DİYE SAÇMA SAPAN ŞEY İNDİRİRDİ ONU DA ANALIM....

Çoook eskiden kullanmıştım Mara'm biri öğretmişti bana kim hatırlamıyorum :d
Ama gerek yok bence ya,gereksiz bir şey gibi geldi bana.
Çok bir şey anlamadığımız belli oldu neyse....

arkadaşlar milyonlarca tıkla izle sitesinin içeriği nereden geliyor sanıyorsunuz
kişisel kullanım tercih meselesi ama torrent olayı internet aleminin olmazsa olmazıdır son kullanıcı için

Çoook eskiden kullanmıştım Mara'm biri öğretmişti bana kim hatırlamıyorum :d
Ama gerek yok bence ya,gereksiz bir şey gibi geldi bana.
Çok bir şey anlamadığımız belli oldu neyse....

oyunu sadece pubg ve cod oynadığım için gamelooptan oynuyorum ama filmleri albümleri torrenttan çekiyorum ben hala işime yarıyor ayrıca BİZ BİLMEZKEN BİLE HERKESTEN İYİ VE ÇOK BİLİRİZ ASKİM kipss ;)) sdfjk

• Beğen
oyunu sadece pubg ve cod oynadığım için gamelooptan oynuyorum ama filmleri albümleri torrenttan çekiyorum ben hala işime yarıyor ayrıca BİZ BİLMEZKEN BİLE HERKESTEN İYİ VE ÇOK BİLİRİZ ASKİM kipss ;)) sdfjk

Ama gerek yok bence yine ya....
Birimiz bilmese diğerimiz biliyor hiçbir konuyu es geçmiyoruz öperim:*

Dark souls oynayabilen kızdır.
(nerde beeee)

Torrent kullanmasa da akşamları beraber WoW oynuyoruz.

Knight online da priest olup CC heal atan kızla olur çünkü güzel kizlar chat yapmaz.[emoji14]

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Torrent kullanırken ki bekleme süresinde rakı içiyorsa o kız aman tanrım. Kullanmadım. Pis geliyordu bana, hani bazı şeyler pis olur ya bu da öyle gibi. Mikrop gibi.

Geri