Topuzu buyuk turbanlılar

Konu sahibi son olarak 665 gün önce görüldü
Kafasının ustunde bı kafa daha var gıbı duruyor nefret edıyorum gordugumde :pat:
sacı o kadar degıl envaı cesıt yazma bone falan koyuyolar ıcıne :T: sızı gıdı kıyamet alametlerı :umursama:

Bone değil o karton gibi bi şey. Bone olunca kaymasın diye kullanılıyo zaten. Yani annemden öyle biliyorum. Çok dik olduğunda itici duruyor. Onu yapmadıklarında(kartonsu şeyi kıymadıklarında) daha naif bi görüntü oluşuyo bence.

saç çok uzunsa o saç mecbur tepede toplanacak, kapalıysa neden uzatıyor diyenleri duyar gibiyim ya neyse

normal uzunluğa sahip ama yine aynı işi yapıyorsa o da onun keyfine kalmış açıkta bi yeri yok sonuçta

ya tabii ki topuzu uzun olacak manyak mısınız. topuz uzunluğu arttıkça mesafe olarak allaha yakınlık o kadar artıyo.

Benim annemin silikonlu bonesi yokmuş madem. Eksik biliyomuşum, pardon.

Edit: netten baktım bunun da kabartması yok.

Topuz tokası :T:
Takılmaması gereken bişey :T:
İlgi budalası kızlar, kızlarımız..

Ben çocukken kuaförde türbanlı bir kadın bu bahsettiğiniz şeyi yapmak için kafasına kase koymuştu : (
Hala aklımda yani o derece.

Topuz toklari kullaniyolar. Herkes kendini nasil iyi hissediyosa oyle yapsin bizene? Asiri dekolte giyip vucudunu sergileyenler sizinki kıyamet alameti degil mi acabasi :s

Suriyeli kızlara niye özeniyonuz la?

resim

Yakisiyorsa Topuz da olur, hersey olur.

Yozlaşmış ve kokuşmuş tesettür anlayışının geldiği noktalardan biri .. Nefisleri için değil NEFİS GÖRÜNMEK İÇİN SÖZDE KAPANAN YÜRÜYEN MEYVE AĞAÇLARI ..

Siz kapanin bi de sizin topuzlari görelim bayanlar.d

Bir yarısı hala açık olmaktan yana olan tiplerdir bunlar.Kadınlığın vermiş olduğu içgüdü ile hala nefis denen şeyi bastıramamışlardır. Açık olan insan kıçı açık da gezebilir zararı yok lakin suratında bir ton makyajla ve kafandaki uzay mekiği ile sen öyle gezemezsin işte. Madem kafanda o tokmağı taşıyacaksın kapanma o zaman hiçbir anlamı kalmıyor. İşte modası geçmiş bazı ritüelleri şu bilim çağına uyarlamaya çalışırsanız olmuyor olmayacak da

Geri