Topuklu Ayakkabıyla Yürürken Hissettiğin Acı

Konu sahibi son olarak 3031 gün önce görüldü
Tarif edilemez bir acıdır ki, ilk defa giydiğinde daha çok ağrı olur :D

ßir de tak tak yere vururken. Benim kulağımda hissettiğim acıyı düşündüm de. Boşa erkekler katil olmuyor . :)

acıyı bırak bir kenara birde sıktıgı için sağa sola yelpelenenlere çok gülüyorum ben..rezil olurlar güzel görünmek adına..
giyin babetleri sporları bak nasıl acısız ayaklar(:

İlk giyildiğinde zor olsada sonrası güzel bir ayakkabı da salına salına yürümek ve kadınsı olmaktır. Kadınlığın simgelerinden biri de topuklu ayakkabıdır.

bazı kadınların acı cektıgı yurumekte zorlandıgı yuzlerınden cok bellı oluyor hala ınadına gıymeye calısmalarıda ılgınc.
Her kadına yakısmıyor.
Kadınların sımgelerınden bır tanesıdır.
Bazen topuk kırılabılır o ankı rezıllıkte dız boyu.:D

Acı da çekse kadın giymek istiyor. Anlamak gerek.

işim gereği spor ayakkabı giyiyorum. ve iş sonrasında ayaklarımın ağrısıyla yine düz bi ayakkabı tercih ediyorum :)
ara sıra giydiğim giyerken zevk aldığım ayakkabı topuklu ayakkabı .
yeni aldığın ayakkabı söz konusu ise vurma olasılığı daha fazladır.
Birde öncesinde deneme yapmadan giydiysen acı çekmen kaçınılmazdır :o

* Topuklu ayakkabı giymeyi beceremeyen hatunların kaçamadığı acı son.

* Aksi halde gayet de güzel duruyor ve acısı olmuyor.

Bazıları var sanki kafamın içinde yürüyo,
Tak Tuk Tak Tuk Tak Tuk... Acaba Çarşamba - Perşembe muhabbeti bu sesden dolayımı üretilmiştir diye hep kara kara düşünmüşümdür.

Kadınlar acıya dayanmayı topuklu ayakkabılar sayesinde öğrendi:D
Tabi hakkını verenlerde var her ne kadar onlardan olmasam da arada giymekten keyif aldığım ayakkabıdır:)
Bazen zorunlu da kalınabiliyor ne yani gece kıyafetinin altına babet mi giyeceğiz ?

Giyemiyommmmm :d Yakıştığını söylüyorlar ama ben duymuyorum :D

topuklu ayakkabı yakışır ama dayanması çok zor anlatılmaz yaşanır yani

acı yok!! Acı yok!!

Severek giydiğim tarz.
Yerine göre giyilirse daha iyi.

Anlatılmaz yaşanır derler ya öyle bir acıdır kendisi

Giymemmmmmmmmmmmm o ne pis bir acıdır öyle nazifliği onun olsun :/

Afrika ve bazı ortadoğu ülkelerinde yalın ayak rahat rahat gezen insanlara çağın gerisinde diyen sözde elit hanımefendilerin(çoğu) çekici gözükmek adına,bazılarınında erkekleri cinsel anlamda tahrik etmek adına (topuklu ayakkabı sesinin cinsel tahrik oluşturduğu kanıtlanmıştır) kendilerine çin işkencesi yaptırıp giydiği ayakkabı türü.

İşte böyle cins tiplerden sebep bir ara fena sosyolojiye sardım.Halada ukte içimde ama yok yok kalsın.Ömrümü başkalarını anlayarak geçirmek istemiyorum.Kafan iyi yaşayacaksın ki mutlu ol.

Tam Bir topuklu ayakkabı Düşkünüyümdür. Acısını Pek hissetmem,Hissetsemde Sonuna Kadar durabilirim. :)

Geri