Topuklu Ayakkabıyla rahat edemiyorum ne yapmalıyım?

• Kullanıcı ßaşak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 649 gün önce görüldü
topuklu ayakkabılar çoğu kadının hem en sevdiği hemde en korktuğu şeydir lakin topuklu ayakkabının topuk bölümü değil tabanı önemlidir tabanı ince olan ayakkabılarda topuğunda baskısı tabana olduğu için çok kötü bir ağrı oluşur özellikle kilo problemi olan kadınların tabanıda platformlu olan ama abartılı platformdan söz etmiyorum.. normal bir platfrm koruyucu şeklinde olanından almaları ayaklarınında yürüyüşlerininde daha zarif olmasını sağlayacaktır..

başka fikri olanlaR?

Bende Topuklu ayakabı giyinince platformlu olmasına dikkat ediyorum çünkü bi tek onda saatlerce rahat rahat gezebiliyorum

Amannn benim gibi dugun haricinde giymeyin olsun bitsin :D

Topuklu ayakkabı giyip çok rahat olmak mümkün değil ama benimde tercihim platform topuk oluyor en rahatı onlar şu anda. Birde sık sık giymek gerekiyor ayak alışsın diye başka türlü cx olmuyor :p

basit.
Alıştırma yapacaksın.
Ayakların kaymasın diye içine bir ayakkabı mağazasından yapışkan alacaksın ki tam otursun ayak.
platformsuz da iyi yürüyebileceğin topuklular var ama ilk aşamada dolgu topuktur,sonra platform somra düz topuklu.

Converse nin suyumu cıktı ;d giyiyosun rahat ediyorsun :D topukta neymiş

Sen ablanın düğününe ve kendi düğününe converse giyersin :D çokda şık olursun :p

doğrusunu söylemek gerekirse düğünlere cok yakınım olmadığı sürece katılmamayı tercih ediyorum :d ayrıca gelinliğin altında beyaz converseyi kim görecek :D
ztn topukluyla horon tepemem ben kriterlerime aykırı :D

doğrusunu söylemek gerekirse düğünlere cok yakınım olmadığı sürece katılmamayı tercih ediyorum :d ayrıca gelinliğin altında beyaz converseyi kim görecek :D
ztn topukluyla horon tepemem ben kriterlerime aykırı :D

Ben ediyorum işte hoon bugün edecem :D bende sevmem topuklu ya ayaklarım fena agıracak bugun :D kısa elbise oldugu için senin gibi konvays giremiyorum :D kuzenin filan yokmu onlarada kot ilemi girceksin :D ayrıca insan kendi düğününe az oynar sende az oyna :D

Ben ediyorum işte hoon bugün edecem :D bende sevmem topuklu ya ayaklarım fena agıracak bugun :D kısa elbise oldugu için senin gibi konvays giremiyorum :D kuzenin filan yokmu onlarada kot ilemi girceksin :D ayrıca insan kendi düğününe az oynar sende az oyna :D

bi kere ben kısa giymiyorum ;d çok oynama sende gözüm ustunde :zuha::zuha:

bir kadın ruhu karmaşası olan materyal. yürünmek için alınmaz bu ayakkabılar ekseriyetle hava atmak için alınır.mübarek hava atcam diye güzel canım ayaklarına yazık değil mi sözde modayı takip edersiniz canınızdan kıymetli sanırım kadının imzası gibidir topuklu ayakkabılarla yürüyüşü duruşu...erkek için pek bişey ifade etmez hatırlatayım istedim.

Topuklu giyenlerin ayakları nasır bağlıyor ;d Giymiyorsun öyle bir sorununda olmuyor :D

Kızlar babet giyin yaz da geldi,ne tatlı olursunuz :*

Hı, abiyenin altına babet, converse falan giyersiniz :zuha: topuklu giyilen yerler illaki olacak. Bu topuklu ayakkabı içine konan bi şey var adı ne hatırlamıyorum ama o daha rahat oluyor. Topuklu giymek sanattır zaten herkes giymeyi bilmiyor.

Sınıftan bir arkadaşım var kız spor ayakkabı giyercesine topuklu giyebiliyor, sorunca alışmak lazım bebeğim diyor. Cidden alışmak gerekiyor ve önce tahta dolgu topuklar vs. giyilmeli ip ince topuklu giymeye kalkarsan olmaz.:)

Platform ya da dolgu topuk modeller başlangıçta tercih edilebilir.

Bende edemiyorum çok giymiyorum yada bir yere giderken bazen çantama spor ayakkabıda atıyorum =) her an değiştirebilirim çünkü

Geri