Topuklu ayakkabıyla nasıl yürünür?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 893 gün önce görüldü
Topuklu ayakkabı giydiğinizde aklınız onlarda olmasın. Kendinize güvenin, ayağınızı yere iyi basın ve hep dik durun. Eğer yanınızda partneriniz varsa merdiven inip çıkarken veya tehlikeli durumlarda ondan destek alabilirsiniz. Ağırlık vermeyin ayakkabınıza. Bunu nasıl sağlayacağım diye düşünürseniz adımınızı attığınızda ayak parmaklarınızı ayırmak yeterli olacaktır. Topuklu ayakkabılarla yürürken hep dikkat edin, yavaş ve sağlam basmaya ve dik durmaya çalışın. Sürekli topuklu ayakkabı giymeyin. Ayakkabılarınıza bakım yapmaya özen gösterin.

kadınlar bu ayakkabılarla yürüyebilme rahatlığını neden kısıtlıyorlar anlamıyorum. ıkına kakına saçma sapan adımlarla ne yapmak istiyorlar akıl almıyor. şimdi bu bacılarımıza söyleyin, hayat böylesine saçmalıklara kafa yoracak kadar basit bir şey değil. ulen daha geçen gün önümden iki ayağında lif kopmuş gibi yürüyen ama yürüyemeyen bir kız geçti, dedim arkadaş bu zahmete ne gerek var yaa? rahat batıyo tabi.

Adım araliginiz çok fazla olmasın.
Düşücem diye düşünmeyin dusersiniz.
Evvela evde Biraz alıştırma yapın yavaşça adımlar şeklinde sonra hizlanirsiniz ve Murphy kanunlarına alısin neden mi?
Ne zaman topuklu ayakkabı giyinsem kosturmali bir işim çıkıyor ondan.

Ve bu sese kulak verin burada tecrübe konuşuyor.
popoyu kaldırdığı için daha seksi bacaklara ve goruntuye sahip oluyorsunuz. Benim için kadın ayakkabısı topukludur. Topuklu dışında ki hiç bir ayakkabı ilgimi çekmiyor maalesef.

Arnavut kaldirimi denilen tasli yollardan yurumedigi surece sikinti yasamazsiniz gibime geliyor. Dik yurumek esas kuraldir kambur felek gibi yuruyecekseniz hic giymeyi denemeyin.

Hele bu ayakkabılarla koşanlar var ki akrobat olsalar yeridir :D.

İki ayağın üstünde yürünür. dkjbfjkla

Topuklu ayakkabı ile yurumek gercekten zor bi olay. Genc kizlar evde terlik yerine topuklu ayakkabi giyerek alistirmalara baslasinlar. Ben oyle yaptim simdi kosabiliyorum bile topuklularla :p Tamam spor ayakkabı rahatlik rahatligi hepimiz seviyoruz ama calisan bayanlarin ortamina gore topuklu ayakkabi giymeside gerekiyor o yuzden calismalara tam hiz devam :)

Bazen gördüğümde,acıyorum..
Zar zor yürüyorlar ya..

Geri