Topuklu Ayakkabı

Konu sahibi son olarak 3066 gün önce görüldü

sıkıysa yürüyün bakimm bunlarla :))))

Rahat olursa tadından yenmez :p
Bir hatuna en çok yakışan şeylerden biri bence. Ama bir çoğu rahatsızlık verici olduğundan pek nadir tercihim değildir.

bugün değişik giydim çeker atarım canım isterse tabikide

Mecburi durumlar dışında giymiyorum.
Rahatıma düşkün insanım ben :T:

Bayanların Olmazsa Olmazı Normal Yolu Kendileri İçin Buz Pistine Çeviriyorlar :T:

Küçük topuklular tecihim. Ayaklar da küçük olunca pek bi şirin duruyo. :P

Kadını sexy gösterir.

Kesinlikle ,bu konu başlığı benim olmalıydı :P

O şeylerin üzerinde nasıl yürüdüğünüzü bilmiyorum ama çıkardığı ses her adımınızda beynime saplanıyor gibi geliyor.

Düğünden düğüne giyiyor çoğu kişi, öyle kalem etek stiletto herkes giymesin zaten.

Sınavlarda giyiyorlar tak tuk diye gıcık oluyom.
Ama çok yakışıyor sarışın kadınlara topuklu

Geçenlerde bir belgesel yapmışlardı anatomi ile ilgili orada izlemiştim ayak yapısını ne derece bozduğunu. Zararı fazlasıyla varmış. İyiki öyle bir durum erkekler için yok ki biz halısahada topuklu kramponla düşen erkekler iken siz tek topuk üzerinde saatlerce yürüyüp gezen kadınlarsınız. Tebrik etmekten başka çaremiz yok :)

Son düzenleme:
Sevmiyorum ben.. rahatsiz oluyorum... esnekligimi aliyor bi kere kazulet gibi oluyorum.. boyum zaten uzun :T: topukluda giyince devasaa bisey oluyorum ... ay yoyoo. ben spor ayakkabilarimla cok mesudum.....

Lütfen anna giysin. Nolur! :DD

Ben o ince uzun topuklularla ne koşardım yürümeyi geçtim.

En son bir nişanda topukluyla horon teperek nirvanaya ulaştığımı düşünüyorum. Bazı kadınları tepeyken dağ yapar bazılarını ovayken tepe. Tepeyken dağ olanlara daha çok yakıştırdığım da bir gerçek ama biz tepeler size kuşbakışı bakmamak için spor ayakkabılarımızla hayata karışıyoruz. Ne minnoş kalpliyiz.
Not: topuklu ayakkabı out topuklu bot in ama güzelleri o kamyon tekeri topuklular değil.

Bi arkadaşım aklıma geldi, topukluyu giydiğinde şabaniye gibi yürüyordu ahahah

Rahatıma düşkünüm,hiç giyemem.
Yaşasın spor ayakkabı.

Geri