Topuklu ayakkabı sesi

Konu sahibi son olarak 3068 gün önce görüldü
Rık tık rık tık

Hiç bakmayacağın olsa bile 'o ses nasıl çıkıyor ya' diye ayakkabılara zorla baktırır. Sonra gözün bacaklara çarpar. Bacaklar da güzelmiş a.s.b. dedirten durum.

Üst kattaki yönetinin karısının evden çıktığını anlıyorum. Beynime beynime basıyor gibi yankılanıyor. İnletiyor abla

Daha sirketin merdivenlerinden inerken "geliyor gönlümün efendisi" diyenler oluyormuş. Ne hoş. : )

- erkeklerde duyunca pek hoş olmuyor ama neyse artık :T:

Hafif, kucuk bir topuk olursa, o ayakkabi cok rahat olur. Bir defasinda 10 cmlik topuklarla ise gittigim oldu. O hata'yi bir daha yapmam. Sabah evden ciktigim an, mahalle'nin uyanacagindan korktuk, zar zor apartmandan ciktik. Bir evin yanindan gecerken, kadin kapiyi acti bakti ses nerden geliyor diye. Utanmistim. Isyerinde bile diyordular 'Ayaklarin agrimadi mi ya' diye, agrimasina ragmen 'Tabii ki hayir' dedim.

Bir daha yapmam :D

sınav görevi alan hocaların dikkat etmesi gereken kurallar listesinde yerini almış bir konudur.

Yaa topuklu ayakkabının kendisine bayılıyorum çok zarif gösteriyor ayakları, sesi de ayrı güzel bence :p

Bir dönem, "Bir kadın neden ses çıkartan bir topuklu ayakkabı giyer ki?" diye sormamı sağlayan sestir kendisi.

Topuklu giyinmek = Seksi görünmek / Güzel Görünmek
Ses çıkarmak = Dikkat Çekmek
Ses çıkartan topuklu ayakkabı giymek = "Seksiyim ulan. Seksi bulmuyorsan bile bana bak."

demek mi acaba? :nee:

Genellikle ince topuklu ayakkabılar giyildiğinde topuklu ayakkabıdan çıkan tak tak tak sesidir.
Kiminin hoşuna gider, kiminin sinirini bozar.
Şahsen bayanlarda o sesin ayrı bir özgüven ve kendinden eminlik yarattığını düşünüyorum, herkes için geçerli olmamakla birlikte tabii.

ayakları yere sağlam basan basan bir insan olduğunu n kanıti
Bı özgüven gelir o an

Ben bisey soylicem bunla ilgili ama gulmeyin.
Küçükken baya kucukken ama dugune gittigimiz de
ben hep halay ceken oynayan kadinlarin ayakkabilarina bakardim.
Hayal cektiklerinde davulun sesinin topuktan geldigine inandim.
Cok hosuma gidiyordu dedim ki ben buyunce topuklu ayakkabı giyip halay cekicem
Hep bunun hayaliyle büyüdüm be.

Eko yapan yerlerde giyen insanın çekineceği durum
Ayak ucuna basarak gitmeler falan

Eko yapan yerlerde çıkan sesten sonra ' Aha at geliyor ' verdiğim tepki

Geri