Topuklu Ayakkabı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Topuklu Ayakkabı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Topuklu ayakkabı bir çok kadının arzu nesnesi bayıldığı hatta almaya doyamadığı en güzel parça.Modanın vazgeçilmez parçası olan topuklu ayakkabılar kadın vücudunda süper ilüzyonlar yarattığı gibi dişiliğimizi ön plana çıkartan en önemli ayrıntılardan biridir.Boyumuzu uzatması bir yana daha dik durmamızı kendimizden emin bir duruş kazanmamızı sağlar.Sadece bunları yapmakla kalmayıp kalçalarımızı daha yüksek gösterir ve vücut proporsiyonumuzu mükemmel bir forma kavuşturur.Her güzel şey gibi bayılarak aldığımız topuklu ayakkabılarımızı giymek bazılarımız için göründüğü kadarda basit değildir.Dengede durabilmek saatler boyu topuklu ayakkabılar üzerinde durmak görüntü açısında güzel olsa da doğru ayakkabı seçilmediğinde sağlığımıza zarar verdiği gibi yürümemizi de zorlaştırır
Bu yazımda topuklu ayakkabıyı hiç kullanamayan fakat kullanmayı isteyen bayanlar için sıfırdan başlayarak nasıl ayakkabıları tercih etmemiz gerektiğini anlatmak istiyorum

Dolgu topuk
Topuklu ayakkabılara ilk defa başlayacak bayanlar için en güzel başlangıç dolgu topuklarla mümkün olacaktır.Hem yere temas eden yüzeyinin geniş olması hem de platformu olduğundan düşük eğime sahiptir ve denge problemi yaşamanızı azaltır.dolgu topuklu ayakkabıların büyük bir çoğunluğu bilekten bağcıklı veya topuğunuzu kavracak klipslere sahiptir.Bu nedenle ayağınızı rahatça kavrar yürürken ayağınızdan çıkmasına sebep olmaz.Yeni başlayanların öncelikle rahat bir dolgu topuklu ayakkabı edinmesi ve bunu bir süre kullanmasını tavsiye ediyorum

Kalın topuk
Dolgu topuklara alışan her bayanın rahatça kullanabileceği bir diğer model ise Kalın topuklu ayakkabılardır.Kalın topuklular tıplı dolgu topuklu ayakkabılar gibi dengede durulması kolay hem de son dönemin trendleri arasında olduğu için bu tercihiniz oldukça modern olarak algılanacak hemde rahatça kullanabileceksiniz.

Alçak topuk
Kilolu bayanları unutmamak gerek.Sizlerin de topuklu ayakkabıyı rahatça kullanabilmesi için rahat kullanımlı alçak topukları giyerek başlamanızı öneriyorum.Aynı zamanda belinden problemleri olanlar içinde alçak topuk hayat kurtarıcı olacaktır.Hiçbirimiz çivi topukları giyerek topuklu ayakkabıya alışmadık değil mi?

Platform
Rugan
Renkli.
Yüksek topuklu.
İçi bombeli
Mümkünse kırmızı renk

Olursa pek şahane olur.
Siyah Süet alıyorum genel de.

ne işkencedir o öyle çekilir mi :T:

Benim için şıklık kadar rahatlık da önemlidir zira penguen gibi yurudukten sonra gorselligin bir onemi kalmıyor..

Şu platformları ne zaman silecek piyasa acaba, kusazam.

En sevdiğim ayakkabılaar.
Bi kadın hep topuklu ayakkabı giymeli bence sağlık problemi yoksa

Versace tam platformlar vazgecilmezim :asd: 2metre oluyom la giyince :asd:

1.80 i gectigim icin pek tercih etmyrm :/

Dolgu topuk hiç sevmiyorum. Asla giymem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri