Topraksız tarım.

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Topraksız tarım çok fazla yer gerektirmeyen alanlarda kurulabilecek seralarda yapılacak üretimle büyük kazanç getirebilir.

Topraksız tarımda en çok hangi sebzeler yetiştirilir? En çok tercih edilen sebzeler; marul, roka, ıspanak, fesleğen, pazı, nane, maydanoz ve tere gibi yapraklı yeşilliklerdir. Bu bitkiler hızlı büyür, az yer kaplar ve sürekli hasat edilebilir.

Böyle bir şey ortadayken oluşturulabilecek arkadaş grupları ile böyle bir işe girişilebilir.

Bu modelin ismi küçük sermayelerin birleştirilmesidir.

Toprağın temas etmediği hiç bir besin lezzetli olmaz bana göre.

Küresel ısınmaya isyan ederken bir taraftan da popüler kültürün kölesi olma işin yok mu .d
Hahaha bir yandan İsrail kökenli tohumlara karşı çıkıp GDO'lu besinlerden şikayet edip bir yandan da tüm kontrolün sende olduğu gıda ile ilgili üretim yapmaya bakışınız yok mu🤣🤣🤣

Hahaha bir yandan İsrail kökenli tohumlara karşı çıkıp GDO'lu besinlerden şikayet edip bir yandan da tüm kontrolün sende olduğu gıda ile ilgili üretim yapmaya bakışınız yok mu🤣🤣🤣

Topraklısına çok sahip çıktın da topraksizi kaldı.

Burda olay tarım yapilamasi değil. Yaptırılmaması. Çünkü kendi kendine yetmeni istemiyor müttefiklerin

Monkey Mem GIF

Topraklısına çok sahip çıktın da topraksizi kaldı.

Burda olay tarım yapilamasi değil. Yaptırılmaması. Çünkü kendi kendine yetmeni istemiyor müttefiklerin
O konuda Ben ülkeme güveniyorum. Demokratik ülkemizdeki aşı rolündeki muhalefet olduğu müddetçe yıkılmayız biz, iyi ki varlar.🤣🤣🤣🤣

O konuda Ben ülkeme güveniyorum. Demokratik ülkemizdeki aşı rolündeki muhalefet olduğu müddetçe yıkılmayız biz, iyi ki varlar.🤣🤣🤣🤣
Muhalefet iktidara resmen gençlik aşısı yapıyor, her seferinde daha güçlenerek çıkıyor var bu işte bir gariplik ama neyse 😅

Geri