Toplu taşımaya on kilo ter ile binen insan.

Konu sahibi son olarak 2843 gün önce görüldü
Üstüne roll-on, deodorant ne varsa fırlatmak istediğim insandır.​

Toplu taşıma kullanmak zorunda olanlara yardımcı ol allahım

camdaki ter izi başlıklı konu aklıma geldi. :S

seni terimlen boğarım diyen fakir :))))

buram buram hacı misi kokan amcalarla eşdeğerdir.

O terin ustune bide parfum sıkanlar? Bööööggggg.s

Lan adam varlıklı değil toplu taşımaya biniyor ekmek için çalışmış terlemiş ne şartlarda bir hayatı var bilmionuz hepinizi döverim bak

Suya sabuna mı küstün mubarek diye sorulması gereken insan :T:

Keyfinden terlemiyordur herhalde yorulmustur zor sartlarda calisiyordur. Parasi olsa ozel arabasinna biner kimsenin de kibirli bakisina maruz kalmazdi.

Bininiz; herhangi bir sultanbeyli Dolmuşlarına...

pis insandır, daha fazla açıklaması yok bunun. zor koşullarda çalışıyormuş da bla blaa... kişisel temizlik anlayışı, ne zamandan beri çalışma koşullarına bağlı? kaldı ki bu ülkede kim kolay koşullarda çalışıyor ki zaten? emin olun o insan çalışmadığı zamanlarda da kendi kokusundan rahatsız olmuyordur. sabahın köründe takım elbiseyi giyip, bir şişe parfümü boşaltıp ter kokusunu bastırmaya çalışan tipleri ya da şıkır şıkır makyajını yapıp saçlarını her defasında yıkamayı unutan yapış yapış saçlı hatunları da görüyoruz. öfff... yine sinirlendim.

Kendisine saygısı olmayanlar başkalarını dert etmez.

On kilo demek. Alın terinide ölçebilir miyiz. Belki dolmuşa yetişmek için kosmustur ondan terlemiştir. Yada öyle olmasin hadi neden insanlar sizin yaşam standartlariniza aykiri oldugunda cirkinlesiyorsunuz ¿ Neymiş dolmusa terli binmis sen kraliyet ailesinden geliyorsun da dolmusta isin nedir . Biride pis insandir yazmis bazen insan yürürken dahi terler sicaktir yaz ayidir, dolmusa adim atmadan eve isinlanip duş alip öylemi binsin anlamadim ki .
Sizin bu mükemmeliginiz bitiriyor beni.

Özellikle yazın fena oluyor.Kendime bisiklet almayı düşünüyorum bu yüzden:p

Kimseyi çok görmek istemiyorum. Hele emekciyse saygım büyük

Geri