Toplu Taşıma Otobüslerinin Peşinden Koşmak

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
3 günde bir düzenli olarak yaptığım eylem. Lakin bugünkü daha bi atraksiyonlu oldu. Personel kartımı düşürdüm anasını sattığımının otobüsünde. Otobüsten iner inmez farkettim. Peşinden koştum otobüsün ama nafile. Gördükleri halde durmuyolar gibime geliyo. Bugün cumartesi. İnsan Kaynakları departmanıda kapalı. Beyaz Masayı aradım. İnternetten kayıp eşya formu doldurun dediler. Yarım saat sonra iş başı yapmam gerekiyo. Kartım da yok. Napıcam ben forum. Çaresizce bekliyorum.

bkz: çareler çaresiz.

Hiç karizmayı bozup koşamam bir de koşup yetişemeyince pıs pıs durağa geri dönmesi var ya o zaman herkes sana bakıyor çok komik oluyor..

bakiniz o ben, sofor hep durar sag olsun
hava cok soguk olursa kosarim 35dk Kim bekleyecek diger otobusu...

Bu sabah yaptığım iş olur kendisi. Bir nevi sabah sporu, aksiyonu sayılabilir bence :D
Bi de bu aralar da otobüslerdeki televizyoncuklarda Limon ile Zeytin animasyonları oynatmaya başladılar.
Birinde diyor ki 'otobüsün arkasından koşmayın. Bir sonraki otobüs kısa bir süre içinde gelecektir'
Hay onların kısa kavramını seveyim yarım saatten aşağı gelen otobüs yok :D Hele bi de haftasonuysa tabanlara kuvvet valla. :D

dua ile beraber 3 kere alıp verecen, duasız alıp verince olmüyo.

Abi bunun birde iki durak arasında kalma sorunsalı vardır ki sormayın. Şöförle göz göze gelirsiniz. artık bir iki sevimli haraket yaparsanız durar. yok durmadı diğer durağa kadar bi maraton koşusu sizi bekler.

Son 5 senede 2 kere bindim :D zor bir durum olsa gerek

Hiçbir zaman yetişemediğim için koşmaya tenezzül bile etmiyorum artık. :(

cok kotu bi duygu be, bus'e biniyon binmemesinede bon bon bakiyola adama :T:
insanin kendini mal gibi hissettigi anlardan biri
tumblr_n3c9qpEFbI1smv8ymo1_500.gif

Beklememek için koşarım yahu hele ki 1 saate yakın bekleyecek otobüs ise :p

Geri