Toplu taşıma araçlarında sizi rahatsız eden olaylar hangileridir?

• Kullanıcı Aden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü

Toplu taşıma araçlarında sizi rahatsız eden olaylar hangileridir?

• Bazı şoförlerin yolcu kapasitesi dolmasına rağmen ısrarla yolcu almaya çalışması

Kullanılan: 6 37.5%
  • Etraftaki insanlar tarafından baştan aşağıya süzülmek

Kullanılan: 0 0.0%
  • Yüksek sesle konuşulması

Kullanılan: 2 12.5%
  • Diğer yolcuların ter kokusuna maruz kalmak

Kullanılan: 3 18.8%
  • Diğer ;

Kullanılan: 5 31.3%

• Kullanılan toplam oy
    16
Geçen kadının biri beni sinir etti. Uykuluyum mevzuya dalamicam. Herkes biliyor hareketlerini rahatsizliğini da neyse.

Uzun zamandır toplu taşıma araçlarına mahzur kalmıyorum ama özellikle yaz aylarında en kötüsü deodorant kullanmayan lahmacun gibi kokan insanlar rahatsız eder

Ter kokusu, yazın hiç çekilmiyor. Git 10 liraya parfüm al be adam !

Telefonla konuşanlar, yüksek sesle konuşanlar, konuşanlar, konuşmak, konuşma konuşma! Kapa çeneni koduğum ya 5 dakika sabret inince git bayıra çayıra konuş.​

Bir defa tramvayda çekirdek çıtırdatan gördüm ya , ağzını açıp da uyaran olmadı :/
(evet ben de uyarmadım)

Hamileler, yasli teyzeler falan kalkıp bana zorundaymisim gibi kaba bir dille kalk yer ver deyince tepem atıyor. Çünkü zaten yer vermeyen bir insan değilim ve vermiyorsam bir sebebi vardır. O kadar erkek oturuyorken bir kadına kalk demenin mantığı nedir, yapmayın ablalarim ve teyzelerim. Gücünüz bana mi yetiyor nan, gozunuze kestiriyorsunuz hemen. :liv:

orta direğe yapışıp, bomboş otobüste arkaya ilerlemeyip ön tarafı sıkıştıranlar.

Tum kadin arkadaslari tohmet altinda birakmak istemiyorum ancak bazen kadin arkadaslarimiz olayi ciddi manada abartiyor. Toplu tasima aracina bindigi gibi gozlerinin icine baka baka gelip basinin ustunde durup neredeyse kalkar misiniz ben oturacagim seklinde bakmalarindan dolayi rahatsiz oluyorum. Oyle bir sekilde bakmasa belki de kalkip yer verecegim ama sirf oyle bakiyor diye cogu kez yer vermedigim de oluyor. :)

şu telefonda yüksek sesle konuşanlar var ya. heh.

Pis koku

Cocuk aglamasi

Telefonla gorusulmesi

Ve muzik dinlenmesi

Yüksek sesle ve uzun uzun telefon görüşmesi rahatsız edici gerçekten ve kaba insanlar.
Vee sevgili Classic bey bir gün çocuk sahibi olur ve toplu taşıma aracına binmek durumunda kalır ve çocuğunuz da ağlama nöbetine girerse bu mesajınızı hatırlayınız (:

Yüksek sesle ve uzun uzun telefon görüşmesi rahatsız edici gerçekten ve kaba insanlar.
Vee sevgili Classic bey bir gün çocuk sahibi olur ve toplu taşıma aracına binmek durumunda kalır ve çocuğunuz da ağlama nöbetine girerse bu mesajınızı hatırlayınız (:

Cocuk dusunmuyorum ben nef hanim

toplu taşıma araçlarının kendilerinden rahatsızım

Ossuruk,sarimsak,ter kokusu felan.

kötü koku.
dolu bir taşıt.
ve arkaya doğru ilerleyelim cümlesi.

Geri