Toplu taşıma araçlarında sizi rahatsız eden olaylar hangileridir?

• Kullanıcı Aden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü

Toplu taşıma araçlarında sizi rahatsız eden olaylar hangileridir?

• Bazı şoförlerin yolcu kapasitesi dolmasına rağmen ısrarla yolcu almaya çalışması

Kullanılan: 6 37.5%
  • Etraftaki insanlar tarafından baştan aşağıya süzülmek

Kullanılan: 0 0.0%
  • Yüksek sesle konuşulması

Kullanılan: 2 12.5%
  • Diğer yolcuların ter kokusuna maruz kalmak

Kullanılan: 3 18.8%
  • Diğer ;

Kullanılan: 5 31.3%

• Kullanılan toplam oy
    16
Şöförlerin para hırsı için insanlara zorluk yaşatmasını hiç sevmiyorum.

Aldıkları insan, eşya değil!
Kapasiitesinden fazla yolcu alanları şikayet etmek lazım, çok doluyum gerçekten bu konuda.

Fazla yolcu alması ve araçları rally yapıyormuşçasına kullanmaları bazen.

Insanlarin pisligi. Biri tirnagini keser, digeri hapsurur (tamam, insanlik hali, ama etrafina hapsurmana gerek yok), digeri oksururken eliyle agizini kapatmaz. Yada surekli 'uhgg uhhhggg uhh' gibi okuzce sesler. Dusununce bile sinirleniyorum :D

Yüksek Sesle konusulması

boş yer görünce saldıranlar, önce bir bakın etrafınıza yaşlı, hamile bayan yada oturmaya sizden daha önce ihtiyacı olan var mı :cici:

Elinde poşet olup kulağında telefonu amaçsızca konuşmak. Ama sözlerde şu; hı hı, evet, evet kanka. Al telefonu geçir.:somurt:

Bazı şoförlerin yolcu kapasitesi dolmasına rağmen ısrarla yolcu almaya çalışması

10 kişilik tekneye 100 kişiyi sıkıştıran insan kaçakçıları gibi, şoförün de otobüsü tıka basa doldurması ve şoförün bununla yetinmeyip bir komutan edasında "ileri" komutu vermesi.

Nazilerin zamanında yapmış olduğu gaz odalarından çıkmış gibi aşırı miktarda parfüm sıkan tipler.

Yaşlılara yol vermeyen, ayakta bekleten ve o esnada son ses kulaklıktan müzik dinleyen sünepeler.

Rahatsız edecek kadar yüksek sesle konuşan ve sohbet eden, hatta araya bazen küfür sıkıştıran tiplerden de iğreniyorum. Ekseri bunu Adana'da conolar yapar. Bir şey söylemek yada uyarmak tehlikelidir, çünkü cono refleksel olarak bıçak çeker.

Yer boşalacakken benim oturmam gereken koltuğa sinsilik yapıp, anlık boşluğumdan yararlanarak kendisi oturan tipler.
vs. vs.

Kokuya tahammül edemiyorum :/ Midem bulanıyor

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gorgu kurallarindan yoksun.
Saygi ve hosgoruden uzak bencil insanlar.

Şöförlerin "hızlı ve öfkeli" serisini çekmeye çalıştıkları dar sokaklarda (bu 1)
İnsanların dibime dibime yanaşması -cinsiyet ayrımı olmaksızın- (bu 2)
Bu esnada tanımadığım bir insanın hiç ilgilenmediğim hayat hikayesini bana anlatması (buda 3)

Diğer; yolculardan birinin gaz kaçırması.

Kendisine dayayanlara aşırı tepki veren kadınlar

Çok soru soran yada ağlayan çocuklarıyla yapay bir bilmislikle yüksek sesle sohbet eden ebeveynler

Geri