toplu taşıma araçlarında hayvan tarzında oturmak

Konu sahibi son olarak 2311 gün önce görüldü
bu insanların rahatlığına oldum olası imrenmişimdir..başkaları rahatsız olur mu diye düşünmemek...aman be nolucak demek... saygı duymalarını geçtim değersiz görmek..Özellikle kadınlar yapıyor bunu o Bacağın hötümüze mi sokacalsın bacım..geçen metro dayım kadının ayağı çantam a değiyo ve ben o kadını haşlamadım düşünebiliyor musunuz sevgili seyirciler Velhasıl yine toplu taşımadaydım ve yine sinirlendim

Ben genelde, erkeklerin böyle gerile gerile oturduğuna şahit oluyorum tabi.
Oldukça rahatsız edici bir durum.

Gecen durakta otururken gordum, kiclarinin sinirlarini beliryecek demirler koymuslar araya..
Dusundum de ulan harbiden arsiz bir milletiz.

Ben kadınlardada çok denk geldim, öyle rahat oturuyorlar ki, ben yeri kaplamalarını geçtim, yahu karşında erkekte var bi çeki düzen ver kendine diyorum bazen açık açık yüzlerine. :T:

Aynen bu sekili kast ediyor sanirim konuyu acan arkadasimiz. Kadinlar yanlarinda ezilip buzulurken bu bacaklari ayrik vatandaslarin rahatligi kadinlari rahatsiz ediyor.

643efe094b8c1a06a262d535e5ddd3a4.jpg

bu ayağın ucunda bi yolcu olduğunu düşün [emoji13]

Ohaa coraba bak

ayvansaray durağından binenler hep böyle tipler.

Bir hayvandan daha fazlası beklenemez ki :p

onlar bacakları kapalı oturamıor fizyoloji gereği anlayış gösterebilirim [emoji41]

yapıcam da kişiliğime aykırı ben büyük şehir insanı gibi pişkin azgın ve yırtık olmak istiom [emoji120]

Bak simdi oyle durumlar icin gozlerini direk oraya yogunlastiriyorsun,bi adamin sifatina bi bacaklara,bunu bi kac kez tekrarlayinca adam senden ozur bile dileyebilir. Parkta cekirdek yiyip atanlara boyle yapinca kendilerini suclu hissediyorlar.

Bak simdi oyle durumlar icin gozlerini direk oraya yogunlastiriyorsun,bi adamin sifatina bi bacaklara,bunu bi kac kez tekrarlayinca adam senden ozur bile dileyebilir. Parkta cekirdek yiyip atanlara boyle yapinca kendilerini suclu hissediyorlar.
ben çemkireyim ve~ bunu istiyorum

Bacagim kapali oturuyorum ve gorseli paylasmak istiyorum

Geri