Toplu taşıma araçlarında 65 yaş üstü nene ve dedelerimizin yoğunluğu hakkındaki düşünceleriniz?

Konu sahibi son olarak 1073 gün önce görüldü
Bazılarımız herkesten rahatsız oluyor. Dünya onlar için mi yaratırlmış?

Toplu taşımalar şu yaş sınırı içindir diye bir kural mı var da biz 65 üzeri insanların yoğunluğunu düşüneceğiz. Sabahları yoğunluk yaratmıyorlar hem, denk gelirse akşam iş çıkışlarına denk gelmeleri üzücü. Gergin bir toplumda yer vermeyle yer verince ayakta durabilecek yer bulabilme arasında geçtiği için ömür bir tek bunlar batıyor herhalde. Onun yerine kalabalık saatlerde yere oturup ekstra yer kaplayan ergenler yasaklansın... Gezin amcalarım, teyzelerim ama çok huysuz olmayın. Ayrıca daha inmeyi binmeyi bilmeyen bu kadar andaval varken 65 yaş ve üzeri insanlar takılacağım en son şey. An da val lar.

Cahil ve anlayışsız kaba insan sevmiyorum yaş takıntım yok

Yerimizden oluyoruz.. canları sağolsun ne diyim..

Surekli nereye gidiyor bu dedeler hep merak etmisimdir .
Sabah aksam yollardalar , sorsan dizleri tutmuyor gozleri gormuyor ,s

Adamlar üşenmeyip Ulus'a gidiyorlar arkadaşlarıyla namaz falan kılıp ekmeklerini alıp geri dönüyorlar

Adamlar üşenmeyip Ulus'a gidiyorlar arkadaşlarıyla namaz falan kılıp ekmeklerini alıp geri dönüyorlar
Hacı bayram ugrak yerleri sjsjjs

Ne düşünelim bizden önce onlar var oldu ve Türkiye yi en çok hakeden onlar ne saçma bir konu

Hacı bayram ugrak yerleri sjsjjs

Ne düşünelim bizden önce onlar var oldu ve Türkiye yi en çok hakeden onlar ne saçma bir konu
Ben severdim ama denk geldikçe bana yer verirlerdi jsjsjsjs

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Bu dedeler neneler nereye gidiyorlar , hep seyahat halindeler ,s

Cuma ve maaş günleri onların günü..

Geri