Toplu Sohbet Domainleri Satışı ( Yaşlı Domainler ) 5 AL 3 Öde

Konu sahibi son olarak 395 gün önce görüldü
LRuWhq.jpg

Resim görünmüyor ise TIKLAYIN
Domainlerin toplam satış değeri : 1650 TL Yapıyor.
Domainlerin TOPTAN satış değeri : 1000 TL 'den veriyorum.

Satış Detayları
* Domainlerin ödemeleri Garanti Bankası ve Kuveytturk üzerinden kabul edilir.
* Domainlerin ödemeleri 2 taksit halinde kabul edilebilir daha fazla taksitte vade farkı koyulur.
* Takım veya tek satışları söz konusu değildir, alan hepsini birlikte toptan verilecektir.
* Pazarlık söz konusu değildir, yapacağımı zaten yaptım. Ekstra bir teklif iletmeyin.
* Tek veya bir kaç domain isteyen toptan satış süresi bittikten sonra " Gerçek Fiyatı " üzerinden alabilir.
* Forum dışı iletişim için : [email protected] skype adresinden ulaşabilirsiniz.

Kampanyalı olan satışın bitiş süresi 01.12.2019 'a kadar geçerlidir.

islamisohbet.net yok mu.

hocam, com - net , geveze'nin bu domainlerin satış rakamları absürt yüksektir ve satılık'ta değiller.
Ekstra bir not olarak bilgi verecek olursam size.
COM - 1 yıl önce 8 bin TL 'ye adsense cezalı olarak verildi.
NET - 5 sene önce 15 bin TL civarında IRC Sunucusu şeklinde el degiştirdi.
ORG - Bağlı oldugu sunucu ile birlikte 20-25 bin TL 'ye toplu domainleriyle birlikte verildi.

Bu domainlerin tamamı şuan ihtiyaç sahibi olmayan ve sunucularında sales yapan, kendi içlerinde gelirleri olan sunucular olmasından dolayı bu domainleri satışta görme ihtimaliniz sizin suda yürümeniz kadar sık görebileceğiniz bir olay.

islamisohbet'in info - us - biz - gen.tr dışında yürüyebileceginiz bir uzantısı şu ortamda yok.

Ayrıca gerçek satış rakamları benim kendi satış rakamlarımdır, lakin unutulmaması gereken bir detay ise şu ortamda bir domainin yıllık kayıt ve yenileme bedelleri 60 ile KDV tutarına göre 80 TL arasında. Domainlerin yaşlarını da göz önünde bulundurduğumuzda uygun rakamlardır, ayrıca kendi elinizde bu kadar yaşı olan bir domaini siz bu rakamlara satarmıydınız bu konuyu da bir öz eleştiri olarak düşünmenizi de tavsiye ederim.

Son düzenleme:
COM - 1 yıl önce 8 bin TL 'ye adsense cezalı olarak verildi.
NET - 5 sene önce 15 bin TL civarında IRC Sunucusu şeklinde el degiştirdi

Bu rakamlar cidden çok mu uçuk ? Alan kişi 1 yılda maliyetini çıkaramaz mı ?

COM - NET şuan Türkiye'nin en büyük IRC sunucusuna bağlı global kanal gibi adamın yönetim kanalı var ve hepsi ücretli, adam kazancı ile sektörüne yatırım yaparak büyümesini devam ettiriyor.
Tekil domain olarak şuan vericem dese bugün ben .NET 'ine 20-30 ben kendim verirdim.
kalite domain piyasada kalmadı , kalanları almak için cidden güzel rakamlar çıkarılması lazım.

Kampanya ya yeterli talep oluşmamasından dolayı 01.11.2019 tarihi itibariyle, kampanyayı tamamlayacağım.

Bilginize.

Geri