Maria Puder
Platin Üye
-
-
-
-
-
Geçen pazar evden çıkmadığım nadir anlardan birinde can sıkıntıma gecte olsa siz sevgili forum sakinlerini davet ediyorum.:şirine:
Bu kez çok özen göster(e)medim maksat mideye indirmek değil mi? :asd:
Buyrun :ask
Aç gozlulugum yüzünden evde 2 gün boyunca kisir yemek:asd:
Yaptığım Elmalı tarçınlı kurabiyelerimden bazısı yandı o ara bal Porsugu ile konuşurken dalmışim jgkgk
Neyse dolabı karıştırırken Karışma 2 secenekc çıktı Çilekli ve kakaolu puding. Elimde ki bisküvileri değerlendirmek adına Çilekli pudingi alip kakaolu bisküvim ile karıştırdım ilk kez yaptım bu birleşimi ama tadı çok hoşuma gitti. Kakaolu puding ten daha hafif diyelim. Üstüne bisküvilerim ziyan olmasın diye kırıntılari toz haline getirip gezdirdim görüntü sizi yaniltmasin yani. ( allahım ne kadar ziyan etmeyen bir kız )
Bi de peşine poğaça yaptım.
Sade.
Tabağa koyarken öylesine çekmiştim ama düzenlemeye fırsat vermediler
((
Başka bi can sıkıntısında görüşürüz
Bu kez çok özen göster(e)medim maksat mideye indirmek değil mi? :asd:
Aç gozlulugum yüzünden evde 2 gün boyunca kisir yemek:asd:
Yaptığım Elmalı tarçınlı kurabiyelerimden bazısı yandı o ara bal Porsugu ile konuşurken dalmışim jgkgk
Neyse dolabı karıştırırken Karışma 2 secenekc çıktı Çilekli ve kakaolu puding. Elimde ki bisküvileri değerlendirmek adına Çilekli pudingi alip kakaolu bisküvim ile karıştırdım ilk kez yaptım bu birleşimi ama tadı çok hoşuma gitti. Kakaolu puding ten daha hafif diyelim. Üstüne bisküvilerim ziyan olmasın diye kırıntılari toz haline getirip gezdirdim görüntü sizi yaniltmasin yani. ( allahım ne kadar ziyan etmeyen bir kız )
Bi de peşine poğaça yaptım.
Sade.
Tabağa koyarken öylesine çekmiştim ama düzenlemeye fırsat vermediler
Başka bi can sıkıntısında görüşürüz