Tolga Karel Röntgen Çektirmeli mi ? :D

Konu sahibi son olarak 888 gün önce görüldü
survivor 2014 , survivor tolga karel , survivor izle , acun , tolga karel sakat mı? , tolga karel sakatlandı , survivor ünlüler , survivor ünlüler gönüllüler , survivor gönüllüler , survivor kim kazandı ?

Gereksiz bi konu olabilir biraz ama internette gördüm ki merak eden çok kişi var :D
haftalardır sakatım diye söylenip durdu sizce gerçekten sakat mıydı ? Röntgen çektirmeli mi ? merak ediyor musunuz ? :D

Kesinlikle beyin tomografisi cektirmeli ;√

Kolunu bilmem ama kafada sakatlik olduğu kesin :x

survivor 2014 , survivor tolga karel , survivor izle , acun , tolga karel sakat mı? , tolga karel sakatlandı , survivor ünlüler , survivor ünlüler gönüllüler , survivor gönüllüler , survivor kim kazandı ?

Gereksiz bi konu olabilir biraz ama internette gördüm ki merak eden çok kişi var :D
haftalardır sakatım diye söylenip durdu sizce gerçekten sakat mıydı ? Röntgen çektirmeli mi ? merak ediyor musunuz ? :D

Ne demek gereksiz konu ! Bilakis günlerdir beklediğim konu bu .. :)
Şaka bir yana survivor takipçisi olarak diyebilirim ki ; Tolga Karel gerçekten de büyük oyuncuymuş ama Turabi ondan çok daha güzel oynuyor ..

Jesus_facepalm.jpg

Ahmey dursunu Biraksalar O sakatladigi Ayakla Bile oynar. oynamadigi Oyunlarin sefasini sùrdu hep. daha òncr Elenmeliydi

Geri