Toksik ilişkilere bakış açınız nedir?

Konu sahibi son olarak 1254 gün önce görüldü
arkadasimin sevgilisi bu. kiz evden cikiyo ve cocuk aninda:

bizimle bulusmaya gelirken telefonu durmuyo. surekli mesaj geliyo veya ariyo adam. e simdi n'aptiniz, e simdi n'apiyosunuz, ne yediniz, yok inanmiyom orada olduguna gibi rahatsiz mesajlar ve aramalar. ben arkadasimin adina utandim. kendisiyle konusmustuk bu konuyu, arkadasim da farkinda cogu seyin, ama cocuk manipulatif ve agzi iyi laf yapiyo, kendine guveni de yok. ne yapiyorsa artik, baglanmis durumda. yazik oluyo, ama kendi secimi iste. 28 yasindayiz yani. sevgilin gitmis arkadaslariyla bulusmus eglenmek icin. bu kadarcik yani. surekli sorunlu kisileri hayatina cekiyo. cidden var boyle insanlar. surekli sorunlu kisileri hayatina ceken. bu da bi dongu. kirilmali iste. farkindalik olmali. no offense, ama cogu zaman, benim gordugum yani, bu turk-arab-fasli-misirli etc erkekleri bas agritmada on numero. olgun degiller. gerci kadinlari da biraz oyle. aman ne bileyim ya. nefret ettigim seyler

zehirliyor
takıntı haline getirme durumu oluşur

Toksik olmayan ilişki mi görüyoruz çevremizde ki bir kıyas yapalım…

geçen vardı bir tane asansörde kafes dövüşü yapan çift, çok gereksiz buluyorum, olmuyorsa zorlamayacaksın, yıpratıcı bir ilişki türü.

Toxic iliskilere bakis acim,hmmmm..
Bakis acim yok, tecrübem var..
Yasamayin

İlişki dediğim tatil yeri olmalı, bakırköy değil......

Bana da diyolar bazen toxic moxic bi seyler.
Kendinize bakin

Bak ünlü düşünür bir abimiz der ki;

"Sana bir önerim olacak; hayatından
Mikropları at".

Her ilişki biraz toksiktir. Biraz analiz etmek yeterli bunu anlamak için.

yazık günah henüz gençsiniz kaçın kurtulun

Benim bildigim toksit vucutdun ter yoluyla attigi toksittir.

Toksit iliski debilince de ter ile olan iliskimizi mi soruyo yani .d

Ben cok terlerim asiri

O zaman cok toksit iliskiliyim .d

Geri