Togg Üretim Tesisinin İlk Günden Bu Yana Gelişimi Paylaşıldı: "Geri Sayım Başladı!"

Konu sahibi son olarak 150 gün önce görüldü
Togg Üretim Tesisinin İlk Günden Bu Yana Gelişimi Paylaşıldı: Geri Sayım Başladı!

Togg resmi Twitter hesabından bugün yapılan paylaşımla Gemlik'teki üretim tesisinin ilk günden bu yana gelişim süreci paylaşıldı. Paylaşımda yer alan "Geri sayım başladı" cümlesi ise yakında üretimlerin başlayacağına işaret etti.

Duyurulduğu ilk günden bu yana büyük bir merak içinde beklenen Togg, resmi Twitter hesabı paylaşımları ve devam eden testleriyle gündeme gelmeye devam ediyor.
Togg’un bu defa gündeme gelme sebebi ise yaklaşık 2 yıldır devam eden sürecin paylaşılması oldu. Togg C-SUV'un ilk deneme üretim görüntülerinin ardından bu kez de Gemlik’teki üretim tesisinin gelişimi paylaşıldı.

“Geri sayım başladı!”​

Togg’un Gemlik’te kurulan fabrikasının ilk günden günümüzde kadar olan tüm sürecini gözler önüne seren videoda, heyecanlandıran bazı detaylara yer verildi. Bunların en başında da Togg’un dış isketinin makinalar aracılığıyla üretim anları ve ilk kez görüntülenen test pistleri gibi detaylar yer alıyordu.

Deneme üretimlerinin yakında başlayacağı haberi de Twitter üzerinden yapılan paylaşımda yazılan açıklamayla duyuruldu. Geçtiğimiz günlerde Togg’un boyahanesinden gelen ilk görüntülerin ardından 2023 yılında yollardaki yerini alması beklenen araçla ilgili tüm detaylar büyük bir merak uyandırmayı başarmıştı.

alıntı

Bazıları ortada fabrika yok yalanını çekinmeden söylüyordu

Hayirli ugurlu olsun.

Hadi bakalim hayrli olsun

Ismarladın mı bir tane?
Almanya bayiliğini aldım ve daha şimdiden siparişleri yetiştiremiyorum. 1 Temmuz da açtık ve bugüne kadar 5000 sipariş aldım. Çok ucuz herkese tavsiye ederim, 20 bin € tüm ekstralarıyla beraber. Benzeri bir Alman ve Japon arabaları 50 bin €'dan başlıyor. Daha şimdiden piyasayı ele geçirdik.

Ismarladın mı bir tane?
Almanya bayiliğini aldım ve daha şimdiden siparişleri yetiştiremiyorum. 1 Temmuz da açtık ve bugüne kadar 5000 sipariş aldım. Çok ucuz herkese tavsiye ederim, 20 bin € tüm ekstralarıyla beraber. Benzeri bir Alman ve Japon arabaları 50 bin €'dan başlıyor. Daha şimdiden piyasayı ele geçirdik.
Senin ufkun dar, aklınca dalga geçiyorsun ama boş nafile komik duruma düşüyorsun.. sen üretmeyen sürekli tüketen bir Türkiye istiyorsun ama geride kaldı

Araba falan yok abicim.
İlizyon. Bak mesela aşağıda ne görüyorsunuz

Screenshot_20220719-113919_Instagram.jpg

Senin ufkun dar, aklınca dalga geçiyorsun ama boş nafile komik duruma düşüyorsun.. sen üretmeyen sürekli tüketen bir Türkiye istiyorsun ama geride kaldı
Ismarladın mı sen onu söyle. Kime satacsksın sen onu söyle.
Bu devirde araba üretmek marifet değil, pazarlayabilmek önemli. Anlat pazar payı hesaplandı mı, ne kadar olacak,.....?
Seçim yatırımı ile varacağın yer belli.
Arabanın üretim tarihi, pazarlama tarihi,.... bunlar hep seçime yönelik, Türkiye'nin geleceği için değil. Aha göreceğiz nasıl sonuçlanacağını.

Ismarladın mı sen onu söyle. Kime satacsksın sen onu söyle.
Bu devirde araba üretmek marifet değil, pazarlayabilmek önemli. Anlat pazar payı hesaplandı mı, ne kadar olacak,.....?
Seçim yatırımı ile varacağın yer belli.
Arabanın üretim tarihi, pazarlama tarihi,.... bunlar hep seçime yönelik, Türkiye'nin geleceği için değil. Aha göreceğiz nasıl sonuçlanacağını.
Tabi canım, bir sen düşünüyorsun pazarı, bunlar sadece Almanlara özgü biz pazarlama nedir, piyasa nedir hiç bilmiyoruz

Tabi canım, bir sen düşünüyorsun pazarı, bunlar sadece Almanlara özgü biz pazarlama nedir, piyasa nedir hiç bilmiyoruz
Bilmiyorsun demedim bildiklerini açıkla dedim. Hala soruma cevap veremiyorsun. Ismarladın mı bir tane?
Kaça satılacak, hangi pazara çıkacak,.....?
Hala anlamadın mı bu işin sadece seçim yatırımı olduğunu? Sonuç olarak rekabet yapamadığı sürece seçimi kazansa da kaybetse de kapısına er yada geç kilit vurulacak ve olan gene o kadar harcanan milyar dolarlara olacak. Tabii nede olsa kendi cebinden çıkmıyor o paralar.

Dincilerin ortak özelliği iyi takkiye yapmalarıdır.jet fadılda araba fabrikasının temelini atmıştı hep fos çıktı..bunlar 2023 te kaçıp gidecek süs olarak dikecekleri inşaatı CHP engelledi deyip yıllarca acıtasyon yapacaklar.bu işten bi bogg olmaz emin olun..

Evet biz konustugumuzda fabrika halen yapim asamasindaydi, agustosta isci alimlari basliyor uretime gecilecek niye yalan konusayim ben sana? Burda yasiyoruz ve gorduklerimi duyduklarimi okuduklarimi paylastim

Son düzenleme:
Hayır o kadar araba 50 senedir yapıyorum zaten

Renault mais
Tofaş
Genoto
Otokar
Çelik motor
Assan

Duyan da tekerleği bu takunyalilar buldu sanacak

Geri