TOGG, rekor zarar etti

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
TOGG, rekor zarar etti.

TOGG, 2024 yılında 30 bin araç üretip 13,7 milyar TL zarar etti.

TOGG 2023 yılını ise 9,6 milyar TL kar kapatmıştı.

Geçmişi olmayan hiçbir arabaya bulaşılmaz.
Sıfır alıp 1 yıl sonra değiştireceksen o ayrı konu tabi.

TOGG'un böyle bir dönemde piyasada rekat edebilmesi mümkün değil. Sadece Türkiye'de satarak nasıl ayakta kalacak? İmkansız.

TOGG'un böyle bir dönemde piyasada rekat edebilmesi mümkün değil. Sadece Türkiye'de satarak nasıl ayakta kalacak? İmkansız.
Ekonomik kaygılarla yapılmış bir yatırım değildi. Seçim kaygısıyla olduğu için durum bu. Zararı da millete ödetirler zaten bir şekilde.

BYD fabrika açılışından haber var mı?

öyle tabi ama altın hep artacak ona bakarsan xd
evet ama ben zamanında çok iyi hamle yaptım. Acelem yok , sadece araştırıyorum şuan kıa xeed çok hoşuma gidiyor. opel corsa , kia xeed , ww taigo şuana kadar listeme eklediklerim:p

evet ama ben zamanında çok iyi hamle yaptım. Acelem yok , sadece araştırıyorum şuan kıa xeed çok hoşuma gidiyor. opel corsa , kia xeed , ww taigo şuana kadar listeme eklediklerim:p
xeed diye araba yok ceed var xceed var
corsa ele gitsin boşver piyasası var sadece başka tek bir artısı yok.
tiago da güzel ama yerinde olsam xceed düşünürdüm.
gerçi sen kıyamıyorsun altınları bozdurmaya aylık akbil alalım sana altınları da götürüp @Ahuraya verelim xd
Başımın etini yedi gold üye gold üye diye

xeed diye araba yok ceed var xceed var
corsa ele gitsin boşver piyasası var sadece başka tek bir artısı yok.
tiago da güzel ama yerinde olsam xceed düşünürdüm.
gerçi sen kıyamıyorsun altınları bozdurmaya aylık akbil alalım sana altınları da götürüp @Ahuraya verelim xd
Başımın etini yedi gold üye gold üye diye
hahah c eksik yazmışım evet xceed zaten 1.sırada ay bagaj tasarımı bile çohhh hoş:D
Kıyılacak zaman kıyarım :p
Sen gold oldun ödsflkdflkldkf sen ahura ol , o dilsiz uşak:)

maddi gelirim iyi olur, müstakil evimde garajım olur, fosil yakıtlı arabama ek olarak şehir içinde kullanmak için belki elektrikli araba alırım ama onun dışında elektrikli araçlar benim için her zaman tabu....... apartmanda balkondan aşağı kablo sarkıtılıp araba şarj edilecek bir yaşam stilinde elektrikli araba mı alınır....... telefon değil ki bu, kocaman araba oturup şarj olmasını bekliyosun kullanmak için adasjfjadgj çok komik geliyor bana ya.......... he hibrit olur bak.......

maddi gelirim iyi olur, müstakil evimde garajım olur, fosil yakıtlı arabama ek olarak şehir içinde kullanmak için belki elektrikli araba alırım ama onun dışında elektrikli araçlar benim için her zaman tabu....... apartmanda balkondan aşağı kablo sarkıtılıp araba şarj edilecek bir yaşam stilinde elektrikli araba mı alınır....... telefon değil ki bu, kocaman araba oturup şarj olmasını bekliyosun kullanmak için adasjfjadgj çok komik geliyor bana ya.......... he hibrit olur bak.......

2 apartman yanda biri 4. kattan aynen dediğin şekilde 3'lü priz sarkıtıyor aşşağı elektrikli tripodunu şarj edebilmek için. Komedi. :D

2 apartman yanda biri 4. kattan aynen dediğin şekilde 3'lü priz sarkıtıyor aşşağı elektrikli tripodunu şarj edebilmek için. Komedi. :D
abi asgari ücretlinin iphone alması gibi........ fakirde maksimum fayda anlayışı olmaz, maksimum hava atma anlayışı olur.......... el, arabası elektrikliymiş desin yeter ki :emoji_selfie:

abi asgari ücretlinin iphone alması gibi........ fakirde maksimum fayda anlayışı olmaz, maksimum hava atma anlayışı olur.......... el, arabası elektrikliymiş desin yeter ki :emoji_selfie:

Valla ya. Hindistan'daki tuktuklar gibi bi alet. Belki işe yarar, küçük bir şehir için gayet faydalı ve akıllıca bir araç olabilir ama elektrikli olması benim komşum adına saçma. :D Her akşam elektriğe takıyor muhtemelen sabaha kadar anca şarj oluyor cihaz. :D

Geri