Togg ilk kazasını yaptı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Dayımı çağırıp dedim ki "bu bir konu ve bir üye açmış kim olduğunu tahmin edeb...." derken dayım yabani mi? dedi.
öyle deme..... alphaya karşı alandaki tek adamımız yabani....... daha düne kadar bugün ne aldınız, kişilik testinizin sonucu ne, 30 tane koyununu sattı suriyeli adama kaçtı tarzı konular açıyordu........ şimdi normale dönmüş böyle konular ile dengeliyor...... yabani emeğine sağlık......

öyle deme..... alphaya karşı alandaki tek adamımız yabani....... daha düne kadar bugün ne aldınız, kişilik testinizin sonucu ne, 30 tane koyununu sattı suriyeli adama kaçtı tarzı konular açıyordu........ şimdi normale dönmüş böyle konular ile dengeliyor...... yabani emeğine sağlık......
açtığı siyasi konular ile muhalifleri , atayız konular ile de bizi zor durumda bırakıyor. Adama bir şey olduğu yok biz cringe olmaktan magma`ya kadar iniyoruz.

Ne çok vatan haini varmış bunları Hicaz’a sürmek lazım

30 koyun dedin de 75 koyunu satan kadını izledin mi..
Şöyle tipler denk gelmiyor, millet ne şanslı.. acilen tiktok açmak lazım.

-Togg togg..demis arkadaki
-Kim o?-
-Togg demis

Ay iyi güldüm, kendi kendime eglendim yine canim kendim..

Yorumlar... Gece gece kahkaha attım, tşk.

yeni uyandim ondan gulemiyom galiba

Togg ilk silecek suyunu fiskirtti

Toggun ilk kez lastigi patladi

Tog ilk kez elektrik yerine benzin pompasina yanasti.

Tamam artik

Guvercin s.csa toga haber olur

Geri