Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
öyle deme..... alphaya karşı alandaki tek adamımız yabani....... daha düne kadar bugün ne aldınız, kişilik testinizin sonucu ne, 30 tane koyununu sattı suriyeli adama kaçtı tarzı konular açıyordu........ şimdi normale dönmüş böyle konular ile dengeliyor...... yabani emeğine sağlık......Dayımı çağırıp dedim ki "bu bir konu ve bir üye açmış kim olduğunu tahmin edeb...." derken dayım yabani mi? dedi.
Sayendehey maşallah hepinizin içinde kötü espri potansiyeli varmış
açtığı siyasi konular ile muhalifleri , atayız konular ile de bizi zor durumda bırakıyor. Adama bir şey olduğu yok biz cringe olmaktan magma`ya kadar iniyoruz.öyle deme..... alphaya karşı alandaki tek adamımız yabani....... daha düne kadar bugün ne aldınız, kişilik testinizin sonucu ne, 30 tane koyununu sattı suriyeli adama kaçtı tarzı konular açıyordu........ şimdi normale dönmüş böyle konular ile dengeliyor...... yabani emeğine sağlık......
her şeyde bana ozeneveksen işin var senin diyeyimSayende
30 koyun dedin de 75 koyunu satan kadını izledin mi..öyle deme..... alphaya karşı alandaki tek adamımız yabani....... daha düne kadar bugün ne aldınız, kişilik testinizin sonucu ne, 30 tane koyununu sattı suriyeli adama kaçtı tarzı konular açıyordu........ şimdi normale dönmüş böyle konular ile dengeliyor...... yabani emeğine sağlık......
Ben yarın gülsem uyar mı ?-Togg togg..demis arkadaki
-Kim o?-
-Togg demis
Ay iyi güldüm, kendi kendime eglendim yine canim kendim..
togg biliyorsun.-Togg togg..demis arkadaki
-Kim o?-
-Togg demis
Ay iyi güldüm, kendi kendime eglendim yine canim kendim..
Bugünkü isini yarina birakmaBen yarın gülsem uyar mı ?