"To Support The Current Thing"

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Güncel konulari desteklemek.
Foruma yansitirsak,Okey turnuvasi yemek yarismasini gibi.

Global olarak Ukrayna yi ve o şeyi.

süreyya ne anlatmaya çalışıyor. sadece ben anlamamış olamam.

Gurbetci gelin aramak da bu baslik altina sigar.

yani diyor ki gündemde o an ne varsa o konuda konuşun. siz konuşun çünkü ben sadece Arif ile konuşacağım diyor. Support to Arif diyo.

desteklemek deyince ne bileyim. güncel konuları konuşun de geç.

@Süreyya hanımcığım gündem benim doğum günüm :) daha iyi gündem mi var.. şimdi bu boş konuları bırakıp da benimle ilgilensen diyorum..
Mesajını da çok beğendim, tekrardan teşekkürler. Yarın bir fotoğraf salmam lazım ahah.

2 ya.. birini ben verdim birinide sagolsun Rasko verdi. Hani verdigin sozler????
Sen çok aceleci davranıyorsun, şimdi seni zirveye taşırsak herkes olayın farkına varır.. sana biraz sinsilik dersi vermek lazım, IBAN nereye atıyoruz :)
Arkadaşlarına bir sitem mesajı yaz bakalım, ciddiyetini göster ve ağırlığını koy..
Adama oy ver diyorum "e ona kamkisi vermemiş" diyor mesela.. olayı dramatize etmen lazım, mağdur rolüne gir ve oyları toplayalım.
Size Amerika'da ne öğretiyorlar ya.. öncelikle bak burada senin mağduriyeti dile getirdik, Süreyya hanım sayesinde.. şey gibi düşün, Müge Anlı ve Esra Erol'a çıkıyor insanlar ve seksen milyona sesleniyor.. işte bu sayfa öyle bir sayfa ve hâlâ geç değil.. başarabiliriz Sezen..

Hii anladim.. suri esra erol ve bende konuguyum

Cikin lan bu konudan tek ben yazabilirim

Ehum.... efendim gelelim sebebi derdimize

Ulan okadar mincik poncik guya sevenimiz var(di) 1 Allahin kulu oy vermemis. Nada... null. Zero. Napti benim limonlu kekim sie????????????????

Soyleyinnn sezenin sucu ne????

Geri