₺ 300

• Kullanıcı Randius
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İtiraflar ve Anılar
Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçtiğimiz hafta sonu Kocaeli'ye gittim. Hem nişanlımı görmeye hem de iş için.
Ben cebimde cüzdan taşımayı hiç sevmem. O yüzden içinde bana ne lazımsa cebime doldurur, cüzdanımı da sırt çantama koyarım.
Böylece sürekli çantamı çıkarıp, cüzdanımdan bir şeyler almak zorunda kalmıyorum.

Cebime ₺500 kadar koymuştum. Gün içinde yemek, yol harcamaları derken cebimde en son ₺300 civarında kaldığını hatırlıyorum hayal meyal.

Kocaeli'deki işimi bitirdikten sonra İstanbul'a döndüğümde, cebimde ₺5 bulunduğunu gördüm.
Her ne kadar inanmak istemesem de, ₺300'ü bir yerlerde düşürmüştüm. :(

- -

Sonra aklıma maziler geldi.
Aylardan Aralık'tı. 2015 Aralık.
İş arkadaşım Gajadhriel ile birlikte Üsküdar sokaklarında, o zamanki Fatih'te bulunan ofisimize gitmek için yürüyorduk. İstikamet Üsküdar İskelesi'ydi.

Yürürken yerde bir Multinet yemek kartı gördüm.
Multinet yemek kartlarını da bilirsiniz, genelde yıl sonunda sıfırlanır.
Bu nedenle içerisinde bir miktar tutar kaldıysa, yıl sonuna kadar onu bitirmek gerekir.
O gün de yılbaşının olmasına 2 gün filan vardı sanıyorum.

Ben de kartın üzerinde firma ismi ve firma çalışanının ismini gördüğümü hatırlıyorum.
"Bari bununla iki günlük yemeğimizi yiyelim de, ay başında maaşımı aldığımda kartın sahibine ulaşır ona nakit olarak öderim." diye düşündüm ve kartın içerisindeki ₺300'ü afiyetle yedim.

Ay başı geldiğinde, firmayı aradım. Firma da böyle bir çalışanı olmadığını söyleyince, yediğim o parayı geri iade edemedim.

Bu da böyle bir Samanyolu Tv anımdır.

Nişanlın ile mutluluklar,

senden 1 e 1 gitmiş, benden 1 e 35 falan gitmişti,geçmiş olsun

:) Kim bulduysa helal et paranı o da afiyetle yemiş olsun madem.

TL işareti koyuyorsunda biz mi görmüyoruz acaba :D kutucuk koymuşsun hep :D

Peki şimdi ben yerde 17bin dolar bulsam afiyetle yesem o para benden nasıl çıkar okadar param olması lazım :D

content_17-bin-dolar_3R9svHiLoqN331n.jpg

Ben demiştim o multineti bana ver diye. Çünkü cebimde kaybolacak 300 Lira'm hiç olmadı. :P

Şu müzik eşliğinde okuyun. Çok güzel oluyor :asd:

[YOUTUBE]PAG22QSq15o[/YOUTUBE]

Gecenlerdr brnde dusurdum multineti 488 tl vardi icinde neyseki bulan ve harcayan olmadi :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri