TKP: YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE! pkk: özerk kürdistan : not : vatan hainliği?

Konu sahibi son olarak 1290 gün önce görüldü
Mantıklarımızı çalıştırıcak olursak, bir tkp asla ülkeyi bölünmesini yada özerkliği savunacak bir girişimlerde bulunmamıştır... hukumetin tkp icin vatan haini olarak adlandırması, pkk nın ise ülkenin bölmesi için uğraşmasına barış olarak adlandırması, sizce neyin gostergesidir?? YAŞASIN TÜRKİYE KOMUNİST PARTİSİ.!

Hacı abi sana bir tavsiye vereyim haddime olmayarak.
Dünya genelinde belli başlı bir sistemin parçaları olduk, olmuşuz ve olacağız. Sisteme baş kaldırmak bile sistemin bir parçası haline gelmiş. Günümüz ve ülkemiz şartlarını göz önünde bulunduracak olursak maksimum 70-90 sene falan yaşayacağız. O yüzden vaktini böyle şeylere hiç harcama derim.
Tabi bunlar benim düşüncelerim, haddime değil dediğim gibi...

Hacı abi sana bir tavsiye vereyim haddime olmayarak.
Dünya genelinde belli başlı bir sistemin parçaları olduk, olmuşuz ve olacağız. Sisteme baş kaldırmak bile sistemin bir parçası haline gelmiş. Günümüz ve ülkemiz şartlarını göz önünde bulunduracak olursak maksimum 70-90 sene falan yaşayacağız. O yüzden vaktini böyle şeylere hiç harcama derim.
Tabi bunlar benim düşüncelerim, haddime değil dediğim gibi...

bu ulke için mücadele edenlerin haklarını izlemek ile mi gunumuzu yada sisteme uyarak mı devam edeceğiz dostum. bir ses oluşumu olmalıdır. bazen bir ses çığ gibi büyür. sana hak veriyorum bu konuda bunuda bilmeni isterim dostum

bu ulke için mücadele edenlerin haklarını izlemek ile mi gunumuzu yada sisteme uyarak mı devam edeceğiz dostum. bir ses oluşumu olmalıdır. bazen bir ses çığ gibi büyür. sana hak veriyorum bu konuda bunuda bilmeni isterim dostum

Ya ses çıkartma, baş kaldırma elbette olacak olmayacak değil. Ama öyle günlere geldik ki Cumhuriyet mitinglerinin arkasından başka bir şey çıktı. Amaç vatanseverlikti mesela.
Gezi eylemlerinin ilk 1 haftası normal gerisi pohpohlama veya başka şeylerin analizi çıktı vs.
Yani dediğim gibi, bu isyanlar bile bir şeylerin parçası.

10 sene sonra hukumetin icinden bile yapılanma çıkmadı mı? bu oyunları bize anlatmasınlar. içimizde hangi terör örgütü olabilir ki? pkk mı? en tehlikeli pkk dır. bölücü yıkıcı örgüt, onun dışında örgüt var mı bu ulkede? eeee hukumet doğuda pkk ile dost, batı da ahkam mı kesecek? yemezler...

Geri