Tiyatro mu daha yararlıdır, Sinema mı ?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 894 gün önce görüldü

• Tiyatro

Kullanılan: 6 66.7%
  • Sinema

Kullanılan: 3 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    9

Tiyatro daha yararlıdır.cunku anlatılmak ıstenen duyguyu ve temayı hıssettırebılıyor.

ikisinin de bende yeri ayrıdır.
ama tiyatro nun daha çok akılda kalıcı öğretci olduğundan yanayım.

Kışın tiyatroya yazın sinemaya giderimki. :) Ama yararlı olan tiyatro kesinlikle .

tiyatroda skliyor ben uyuma moduna giriyorum
cunki genel olarak gerilim tercihim oda orda yok
bu yuzden sinema

bence anlatilmak istenen konu ve anlatilma tarzi onemli yarar acisindan.
ama sinema daha cok kisiye daha hizli ulasabilliyor.
sanirim sinema diyecegim.

Tiyatro, güncel bir olayı komedi, dram, trajedi şeklinde sahneye döken bir oyun sanatı. Eğittiği ve farkındalık kazanmamızı sağladığı doğru.

Sinemada bunun daha uzun olan romantik, dram, bilim kurgu, aksiyon, polisiye, tarih, korku vb. gibi türlerin senaryolaştırılıp perdeye döküldüğü gelişmiş teknoloji. Sinemada ki görseli hiç birimiz tiyatroda göremeyiz mesela ? ve farklı bakış açısı olarak sinema hayallerimizi ve düşüncelerimizi daha genişletip, ileri seviyeye yükseltmemize yardımcı olur.

Zaten kaçımız gidiyoruz ki ? Sinema daha geliştirilmiş bir tiyatro oyunu bence.

Tiyatronun tadı zevki çok başkadır.
Özellikle İstanbul ve Ankara'da yaşayan arkadaşlara tavsiyem Erdal Beşikçioğlu'nun Bir Deli'nin Hatıra Defteri adlı oyunlarını mutlaka takip etsinler

Elbette tiyatro daha yararlı.
İzlediğin oyundan ince ince mesajlar alman,güncel sorunların sahnede verilmeye calısılması cok güzel.

Sanatı bu felsefi olmaya aday eleştirilere maruz bırakmadan önce yaşamak gerek..

Milletçe bu konuşmanın parçası olmayı hak etmiyoruz.
biz recep ivedik izleyen insanlariz birakin lutfen..

tiyatro daha faydalı çünkü uyumama yardımcı oluyor, bi süre sonra kendimi şehirler arası otobüste uyuyor gibi hissediyorum. çok güzel

okumak daha yararlı ki boş zamanlarda zaman geçirmek için nete düşmüş filmeleri seyretmek bende hobi

Ben tiyatro cok severim

Ama sinemaya daha cok giderim.

Sinema o vakit

İkisinin de tadı ayrı. Tarih olarak bakarsak tiyatro tarihi çok eski.. Tiyatro çok eskiden dokunabilmiş insanlara

Tiyatro da güzeldir ama ben sinemayı daha çok seviyorum.
Yarar gözetmek yersiz ikisinde de. Sanat fayda amacı güderek yapılmaz.

Geri