Tivibu internet hakkinda

• Kullanıcı Exodus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Bir kaç gün sonra Ttnet ile sözleşmem bitiyor dsmart almayı düşünüyorum. Aramızda kullanan arkadaşlar varmı ? Varsa tv ve internet hizmetlerinden memnunlarmı ?

en iyisi superonline, ben onu kullanıyorum çünkü askslkasjk

Tivibu'yu D-smart'a tercih ettim ama Tivibu mükemmel olduğundan değil, daha cazip olduğundan. D-Smart'ta özellikle spor adına cezbedici bir şey kalmadı, film ve dizi kanalları da Tivibu'dan daha iyi sayılmaz.

Ben Tivibu'yu en başta internet üzerinden bağlatmıştım, kotana bir etkisi olmuyor ama hızını düşürüyor. İnternet bağlantın koptuğunda tv izleyemiyorsun ya da bağlantı yavaşladığında filmlere bağlanamıyorsun. (Normal yayın kesilmiyor ama Nexflix usulü film satın alıp izlemek istediğinde sıkıntı yaratıyor) Çözüm uydu yayını üzerinden Tivibu aboneliğine geçmekti ve biz de öyle yaptık, şu an bir problem yaşamıyorum.

Tivibu'nun bir güzelliği de kullanıcı adı ve şifreni girerek internete bağlanabildiğin her yerde kullanabilmen. (Bu özellik tv'den izleme gibi değil, internet kotandan yiyor)

dsmartın bütün kanalları mı açık olucak yoksa spor mu sadece sinema kanalları mı.
Dsmart iyidir tv hizmeti olarak ama internet olarak bilemicem.
geçebiliyorsan ttnet fiber'e geç yada ttnette kal sonuçta hepsi ttnetin alt yapısını kullanıyorlar hız konusunda değişen pek birşey olmaz ama bence hizmet bakımından ttnet daha iyidir.

Ben Avrupa maçlarını izlemek istiyorum sadece aile+spor paketi ve internet 72 ₺ civarı Bi ücreti vardı

Bir senedir Tivibu kullanıyorum ve çok memnunum.özel bir paketle full açık izliyorum ve fiyat 17 tl.fakat benimde sözleşmem bitiyor.özellikle belgesel ve spor kanallarından müthiş memnunum.sinema kanalı olmasa olur benim için.uygun bir fiyat olursa Tivibu'da devam edicem.D-smart veya digiturk bedava verseler almam.

Geri