Tırreklerden nasıl kurtulabiliriz?

Konu sahibi son olarak 3038 gün önce görüldü
Çok faydalı bir konuyla karşınızdayım. Bu soruya/soruna bir çözüm bulabilirsek, günlük hayatta epey işimize yarayacak bir pratik edinmiş olacağız.

Kendi halinizde yürürken bi anda karşınıza bi tırrek çıktı ve 1 lira istedi. Tırrek'in kalbini kırmadan-duyara bak- ondan nasıl kurtulabiliriz? Atış serbest, duyar muyar yok, bam bam bam.

1249895526_bruce_lee_kick.gif

Benim Bruce Lee tekmesi atasım geliyor ama sonra pıçaklanırım diye yapamıyorum.

Küçük cocuklara mi tirrek diyonuz?
Hoş tirrek ne onu da bilmiyorum. :nopsrn:

Bknz tirrek;
a09b8-50-krs-ver-tirrek-capsi-4.png

Küçük bir yerde oturduğum için tüm tirreklerin altına sıçtığı dönemleri biliyorum o yüzden burada ki tirrekler geçerken genelde selam verir.

Herkes,birilerine tırrektir unutmayin gencler.

Bu titrek kelimesinin ne olduğunu tek çözemeyen benmiyim :d

Bulunduğun semtten taşın diyeceğim ama her yerdeler artık

Jose en güzel sen açıklarmışsın.dinleyelim mi :)

Bence jose açıklasın o çok kullanıyor :d

-Kardes bir dal sigaran varmi ?
-bremin sen bize sekilmi yapiyorsun ?
Tarzi cümleler
-yururken kollar bacaklardan daha hizli ve genis acidaysa
-Kiz gordugunde arkadaslarla sesini yukselterek konusuyorsa
-adidas esofmanlari dememe gerek yok zaten
Bu belirtileri goruyorsaniz muhtemelen bir tirrek bolgesindesinizdir. Ama tirrekleri dislamak haddimize degil o kadar buyuk degiliz.
Ha son olarak bazilari var mesela son gunlerin modasi pantolon giyen bayanlara sstt guzellik pantolonun olayim tarzinda serefsizce soylemlerde bulunur. Bunlae tirrek degil serefsizsir. Ama bunlari uzaklastirmak cok kolaydir. Hergün bacagımi sokmama razi olacaksan buyur gel ol de hemen topuklanir o ortamdan .
Tezimi yazdim hadi by

Görmezden gel, başka yere bak ve başka şeyler düşün.
Düşün ki yüreğin sallasın.
İnsanları düşün.
Düşün ki o an güneşli güzel günlere inanan mutlu bir yusufcuk havalansın…

O aydinlik yüzümdeki nurdan kaynakli yahu

Ben de küçük cocuklara diyorsunuz sandım Konya da çok vardı abla 1 lira falan diyen.

tirrek olup aralarına karışmalısın. grup halinde yaşayan tirrekler asla kendi türlerine zarar vermezler. yine grup halinde avlanan tirrekler en az 50 kuruş en fazla 1 lira olmak üzere makul fiyatlarla beslenirler. yalnız unutulmamalıdır ki cezaevinden çıktım şuraya gitmem lazım hiç de para yok ile yaklaşan tek başına gezen tirreklere karşı daha dikkatli olunmalıdır, grup halinde gezen tirreklere oranla daha saldırgan tavırlar sevgileyebilirler. :cici:

Evden çıkarken dua okumanız faydalı olabilir..

Kale almayarak.
Bir şey ancak siz izin verirseniz sizi olumlu/olumsuz ırgalar.

Bizim burdada çok var aynı bu şekilde davranıyolar
Emanetçi sokağına girerken selam veriyolar tokalaşmak istiyorlar kardeş babam abim amcam neyse cezaevinde para lazım versene falan elini verirsen kolunu kaparlar, karşılık verirsen atarlanırlar sonra bi ani hareketle vurmaya kalkarsan o anda bi ıslık ordaki kahvedeki insanlar toplanır bi araba dayak yer gelirsin hiç cevap vermicen Göz göze gelmicen geldin mi sıkıntı.

Geri