Tırnaklarımı Yiyorum ne yapmalıyım?

• Kullanıcı ßaşak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 644 gün önce görüldü
Acı oje kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum ama sinir sistemine bağlı bir durumsa ve artık alışkanlık haline geldiyse psikolojik destek almalısınız:cici:

başka fikri olanlar???? yada çözümü???

Hayatta en tiskindiğim şeylerin başında gelir. derhal kurtarın kendinizi

iyice kes ağzına yiyecek bir tırnak gelmesin . ben öyle yapıyorum ama bu seferde yanındaki etleri koparıyorum özellikle ders dinlerken...:(

kendimi kaptırınca gidiyor kurtarın beni bu dertten :zuha:

tırnaklarını hangi durumda yiyorsun?
can sıkılınca?
stress olunca?
yalnızken?

bunlara dikkat ettin mi hiç?
geçici bir takıntı olabilir bence öyleydim 15 yaşına kadar. Şu an tırnaklarımın maniküre ihtiyacı yok gayet güzel duruyorlar:)

Bir tırnağına bant yapıştır, yara bantı koparırken onu kopar.

:icon_yokcanim:

Vücutta kıl yerine tırnak çıkacak...:D

:karaoke:bende tırnaklarımı yiyorumm acı oje kullanıorum ınsallah bırakırım:lelele:

Psikiyatriste git. Psikiyatrik kökenli bir durum çünkü.Deli damgası yerim gibi aptal bir kaygı taşımayıp sağlığına öncelik verirsen kısa zamanda kurtulursun.Tırnak yemek kaygı bozukluğuna işraret ediliyor.Yada bastırdığınız davranış modelleri var.Genel anlamıyla kaygı yaşadığınız yoğun durumlar var sanırım.Yüksek ihtimalle antidepresan yada terapi tedavisi verir.Tek başınada bırakabilirsin.Ancak yardım almak yıpranmanı önler.Alkolde tek başına bırakılabilir ama tek başına bırakma sürecinde geçirilen krizleri hepimiz biliyoruz...

benim büyük abim de yerdi annem ağzına oklavayla vurduğundan beri o gün bugün görmedim hiç hem yemeye kalkarsa bu sefer karısı merdaneyle girişir sanırım

Psikiyatriste git. Psikiyatrik kökenli bir durum çünkü.Deli damgası yerim gibi aptal bir kaygı taşımayıp sağlığına öncelik verirsen kısa zamanda kurtulursun.Tırnak yemek kaygı bozukluğuna işraret ediliyor.Yada bastırdığınız davranış modelleri var.Genel anlamıyla kaygı yaşadığınız yoğun durumlar var sanırım.Yüksek ihtimalle antidepresan yada terapi tedavisi verir.Tek başınada bırakabilirsin.Ancak yardım almak yıpranmanı önler.Alkolde tek başına bırakılabilir ama tek başına bırakma sürecinde geçirilen krizleri hepimiz biliyoruz...

Aynen böyle. Kaygilar, dertler biterse tirnak yemekte biter :)

Benden sana tavsiye ellerindeki bitince ayak tırnaklarını ye o zaman belki bırakabilirsin.:zuha:

Zeytin yağı ve limona batırırsanız daha lezzetli olur

Bendede Vardı küçükken ama zamanla bırakmıştım :)

Geri