Tırnak yapınız hangisi?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Romantik bir insansın. Soğukkanlısın ve biraz değişik olmasına rağmen harika bir hayal gücün var. Mükemmeliyetçi bir yapın var bu durum da bazen tepenin çok hızlı atmasına sebep oluyor. Mükemmeliyetçilik en minik ayrıntıları bile görmene sebep oluyor, hem iyi hem kötü bir durum. İnsanlarla iyi anlaşıyorsun ve yeni girdiğin bir ortamda bile sevilen bir insansın

@Sirius Teşk ederim Ahahaha

@Serçe böyle bir şeyin olacağını hiç düşünmemiştim ama varmış skdk

• Kahkaha
Tepkiler: ne
8 benim

Her zaman dürüst, arkadaş canlısı ve sadık olmanla öne çıktın. İçin neyse dışın o. Samimiyet senin için çok önemli, sadece arkadaş ilişkilerinde de değil, iş, okul, aile. Dünyadaki sorunların çözümününün samimiyet ve doğallık olduğuna inanıyorsun. İnsanlarla vakit geçirmekten zevk alıyor çünkü onların içindeki iyi noktalara odaklanmayı biliyorsun.

• Beğen
Tepkiler: ne
Romantik bir insansın. Soğukkanlısın ve biraz değişik olmasına rağmen harika bir hayal gücün var. Mükemmeliyetçi bir yapın var bu durum da bazen tepenin çok hızlı atmasına sebep oluyor. Mükemmeliyetçilik en minik ayrıntıları bile görmene sebep oluyor, hem iyi hem kötü bir durum. İnsanlarla iyi anlaşıyorsun ve yeni girdiğin bir ortamda bile sevilen bir insansın.

Diyor kendiler.

bi bu kalmıştı… neyse 1 numara benimki.

“Romantik bir insansın. Soğukkanlısın ve biraz değişik olmasına rağmen harika bir hayal gücün var. Mükemmeliyetçi bir yapın var bu durum da bazen tepenin çok hızlı atmasına sebep oluyor. Mükemmeliyetçilik en minik ayrıntıları bile görmene sebep oluyor, hem iyi hem kötü bir durum. İnsanlarla iyi anlaşıyorsun ve yeni girdiğin bir ortamda bile sevilen bir insansın.”

tepemin çok hızlı attığına insanın inanası gelmiyor di mi ama tepeden tırnağa aşırı doğru bi yorum. kendimi bir tırnak analizinde bulmak mı? teşekkürler 2024, teşekkürler siri…

' Romantik bir insansın. Soğukkanlısın ve biraz değişik olmasına rağmen harika bir hayal gücün var. Mükemmeliyetçi bir yapın var bu durum da bazen tepenin çok hızlı atmasına sebep oluyor. Mükemmeliyetçilik en minik ayrıntıları bile görmene sebep oluyor, hem iyi hem kötü bir durum. İnsanlarla iyi anlaşıyorsun ve yeni girdiğin bir ortamda bile sevilen bir insansın. '

Vay be ben neymişim :D

Geri