Tırnak Üzerindeki Beyaz Lekelerin Anlamı Nedir?

• Kullanıcı Tuxs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 4360 gün önce görüldü
Aslında bu olay halk arasında vitamin eksikliğinden kaynaklandığı iddia edilmekte ve bu tutum sürekli doğruymuş gibi insanlara sunulmaktadır. . Bu beyazlıkların çıkma sebebi tırnaklarımızla ilgili herhangi bir fizyolojik olaydan doğmaz. Sadece tırnaklar arasına kaçmakta olan havaların birikmesi ile meydana gelmektedir. Meydana gelen bu hava bir beyazlığın oluşmasına neden olmaktadır. Daha sonra uzayan tırnak o kısıma geldiğinde yok olarak ortadan kaybolur. Yani akrabalarınızın büyüklerinizin dediği gibi bu beyazların herhangi bir zararı yoktur. Bu zararın çıkarılış amacı sadece insanların yanlış bilgilere inanması ve bunları diğer insanlara aktarmasından kaynaklanmaktadır.

benim şuan sağ elimdeki bir tırnağımda mevcut hava mı kaçmış demek.

Bende vitamin eksikliği diye biliyordum teşekkürler.

benim şuan sağ elimdeki bir tırnağımda mevcut hava mı kaçmış demek.

Bende vitamin eksikliği diye biliyordum teşekkürler.

Eskiden bendede vardı Annem vitamin eksikliği der bol bol meyve yedirirdi, şimdi hem Anneme hemde o meyvelere acıyorum :haha:

Eskiden bendede vardı Annem vitamin eksikliği der bol bol meyve yedirirdi, şimdi hem Anneme hemde o meyvelere acıyorum :haha:

tamam eskiler birçok şeyi biliyo eyvallah da ben bu vitamin eksiliği olayına hiç anlam veremiyodum açık konuşayım :D yemek yedirmenin başka versiyonumudur nedir artık :D

tamam eskiler birçok şeyi biliyo eyvallah da ben bu vitamin eksiliği olayına hiç anlam veremiyodum açık konuşayım :D yemek yedirmenin başka versiyonumudur nedir artık :D

Olabilir Hocam da ben baya bi besili c*mıştım o aralar yani yerdim :zuha:

Ondan değil sanırım eldeki bozuk malları götürtmekmi mideye acaba :haha:

Kan toplanmasıda öyle oluyor , mesela biyere vurdunuz tırnağınızı ora ful koyu renkli pis kan dolmuş , toplu iğne ısıtıp batırınca çıkıyo , havası batsın :p

Bùtùn Tirnaklarimda Vardi Vitamin Eksikliginden Diye Bol bol Meyve Yedigimi Biliyorum. suan Hic kalmadi. seviyordum oysaki onlari yeaa:(

Bir ara vardı ama şimdi yok bende herkes gibi vitaminsizlikten biliyordum halada öyle biliyorum konuyu okumadım.. :D

siz yine de çinko eksikliğini göz ardı etmeyin

Geri