Tipsiz erkek de sevilir mi?

Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü
Sevilmez. Çünkü insan aşık olduğunu dünyanın en yakışıklısı görür..

ne zaman bu tarz konulara girip, kendi deneyimlerimden bir sey yazsam, sayfa cokuyor, site ara vermis oluyor veya konu acilmiyor :d konuya tiklarken acilmadi yine. ikinci kez tiklayinca acildi. galiba yazmamaliyim. bunu yazmak icin girdim buraya:d bakalim bu mesajim gönderilecek mi cunku o da bir ara olmuyordu. iste agzimi tutmaliyim, tutacagim:d

Arkadaşlar anladığım kadarıyla ben elendim, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
İlk etki görüntü olsa da iş sevilme noktasına gelince “tip” tek başına yeterli olmuyor. Hatta geri planda kalıyor. Mizahı, kendine güveni, karakteri ne bileyim kişinin aradığı başka özellikleri vs belki çekici gelebilir. Tabi bu benim gözlemim, kadın arkadaşların cevapları daha önemli. Yoksa erkek sevecek halim yok : ddd

İlk etki görüntü olsa da iş sevilme noktasına gelince “tip” tek başına yeterli olmuyor. Hatta geri planda kalıyor. Mizahı, kendine güveni, karakteri ne bileyim kişinin aradığı başka özellikleri vs belki çekici gelebilir. Tabi bu benim gözlemim, kadın arkadaşların cevapları daha önemli. Yoksa erkek sevecek halim yok : ddd

Yok muydu bi tipsiz görseli filan. Ben ona hazirlamistim kendimi, uzun uzun cevap vermis bide 😄

Yakisikli olarak tanimlanan erkegin yasadigi hayati maalesef yasayamayacaktir.
Kolay kolay kari dusurup , tanimadigi bir kadinla kuvette uyanip hic bir zaman sevgilisinin arkadasindan goz kirpmasi alip degisik gunahlar yasayamayacaktir.
Sevilebilir elbette. Ama yakisikli biri kadar satafatli bir hayat yasayamaz maalesef. Cok guzel kizlar tarafindan zorbalanabilir. Hoslandigi yanlis kiz tarafindan sirf bebek yuzlu olmadigi icin reddedilebilir. Extrem durumlarda agzinin laf yapmasi yahut agirbasliligi veya iyi niyeti kurtaramaz. Eninde sonunda yanliz kalmaya mahkumdur. Dogada cirkin ordek bile annesi tarafindan terkedilebilir.
Ama uzulmesi icin bir sebep yoktur. Illa onun dengi bir insanda cikabilir. Ama az ile yetinmeyi ogrenmeli yada ali agaoglu kadar sansli olup yuruyen cuzdan olmayi basarabilir. Ama sevgilisinin soforu olan adam ile aldatilabilecegi gerceginide yasayabilir. Bunlar hayatin icinde notlar maalesef.
Hayvanlar bile ciftlesirken tuylerinin parlakligi ve gorsele bakarlar.
Bknz: tavus kuslari
Biliyorum tipsiz erkegi uzmemek icin ona dogruyu soylemeye iciniz el vermeyebilir. Ama bu gercegi maalesef degistirmez.

bir hamam böceği öldürürsen kahraman, bir kelebeği öldürürsen şeytansın derler. ahlakın bile estetik ve görsellik standartları vardır, kendimizi kandırmayalım.

Nalaka ya sevilir seviyorlar, sevdiler, sevdirdiler, sevdiririz. jklsşdlai

Zenginlik ve tatlı dilden daha iş görür bi tip yok.
Bende ikisi de yok, bunun için meb yazıyorum biyoma iş görsün diye dkdkbjk

tipsiz nasıl bişeydi ya
yakışıksız mıydı neydi
şu an tam bilemedim

Bence ilk görüntü ile etkileniyorsun. Ama sevme konusuna gelince geçirdiğin vakit ve etkileşim önemli.

Geri