Tipimiz Aslında Çok Farklı Kimse Aynadaki Gibi Değil

Konu sahibi son olarak 2137 gün önce görüldü
Bazı insanlar fotoğrafta,kamerada başka aynada başka çıkar.Tabi insanın aklına şu geliyor acaba diğer insanlar beni aynadaki gibi mi görüyor,fotoğraftaki gibi mi?
Cevabı da şu fotoğraftaki görüntünüze aldanmayın en iyi fotoğraf makinesi bile insan gözünün yanına yaklaşamaz dolayısıyla kameradaki görüntü asıl görüntünüz değildir.
Ayrıca insanların %70 inin yüzü asimetriktir.Yani sağı farklı solu farklı.Bu durumda aynada gördüğünüz de gerçek haliniz değil,yüzünüzün sağı ve solunu yer değiştirmiş olarak görür insanlar,aynadaki gibi değil

BU DURUMDA HANGİSİ BENİM GERÇEK GÖRÜNTÜM SORUSUNUN CEVABINI İSE DEDİĞİM GİBİ İKİ AYNADAN ELDE EDECEĞİNİZ YANSIMAYLA KARŞILAYABİLİRSİNİZ
Bunun için boyutu farketmeksizin iki aynayı 90 derece açıyla kesiştirin arada kalan görüntü 3.şahısların sizi dışardan nasıl gördüğünü net olarak yansıtır
VE BUNU BİLEN İNSAN SAYISI ÇOK AZDIR Göreceği asıl görüntüden sonra hayata küsenler olabilir ama bununla yaşamayı öğrenmelisiniz​

Konuşurken duyduğum sesimle mikrofondan,telefondan duyduğum sesim bambaşka geliyo.Bunu da açıkla hadi.

İnsanın esası, özü, değişkenliğidir.

Çift ayna yansıması ile gördüğünüz de gerçek siz olmayabilirsiniz.

Atomlar, moleküller yüksek değişkenlik kabiliyetine sahip iken, kurşundan yapılma yelek giyen birinin vücuduna ağır metal girişi var iken, insanın durağan, değişmeyen ve sabit olduğu fikri yanlıştır. Önünüze ayna koyduğunuzda dahi, koyduğunuz aynadan değişir, etkilenirsiniz.

Araştırmalarla sabit. Aslında aynayı gören insan değişir, özünden başkalaşır.

Birçok insan bunu bilmez.

Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim :D
Napicaz ya acaba nasiliz gercekte

evet sağ ve sol simetrileri çok farklıdır fotoğraflarda çok farklı çıkar ve sesimiz kendi duyduğumuz gibi değildir:)

Ben bunu denememeyi tercih ederim :D Aynadaki görüntüm mutsuz olmama neden olacaksa hiç denemesem daha iyi :)

ayakkabıların bağcıklarını bağlarken bile duvara yaslanarak bağlıyosak aynalar bile yalan söylüyo ise güvenilecek tek yer duvarlar

aynada gordugum ben olsada olmasada cok cırkın :D

üşenmesen gidip bakıcam ama , üşendim

Ben cok cirkinmisim ama uzulmedim nasil olsa beni oyle gormuyorlar :D

bir deneyim dedim ama kendimde değil. Bir tane böceğe önce direk baktım sonra aynanın karşısına tutarak baktı. İkisinde de aynıydı valla

Hep diyorum, abi ben Ferhat Güzel ile Kahtalı Mıçe arasında bir şeye benziyorum diyorum, ay hihi ilahi Mastorcum diyorlar.

Kardeşim sizin gözünüz körse ban napam.

Benim aynadaki görünümüm değişti. Ayna mı eskidi? bilemedim.

Geri