Tinder Avcısı..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Harika bir belgesel.gerçekten adam aşk sarhoşu maceracı kadınların pestilini çıkartıyor..işte kadınların hayal dünyasını sömüren adam.

Full izle

Demin bitti.
Gördün mü yahudiyi?

Yahudi ezelden beri böyle zekidir.

Kadinlar her ne kadar azatlik durumundan savasarak ciktik diye haykirsalar da,bu olayda öyle olmadigini görüyoruz.
Kadin iste,duydu sefkat ve merhamet dolu bir varlik.

O elaman nasıl bir zahmet içine girmiş bir telefonla kalkıp özel jetlerle gitmeler,gezmeler bu kadar lüks bağlantılar,özünde hiç bir masraf yapmadan herşeyi kandırdığı kadınlara yaptırmalar gerçekten efsane bir adam

Sen zaten yatamazsın bunu izle

''Kadınların pestilini çıkarıyor'' nasıl bir tâbirdir!

10dk sonra sıkılıp kapattım, güzel ya saçmalama diyen varsa eğer devam edeyim?

Konfor ve lüks yaşam tutkusunun her türlü aşağılık eylemi yaptıracağı hastalıklı bir adamın belgeseli. Hayatında var olan kadınlara üzüldüm fakat mücadelelerine her ne kadar karşılığını alamamış olsalar da saygı duydum. Biraz daha az duygusal olmayı başarabilsek çok güçlü varlıklarız aslında. :)

ayyyy şeycim adam hapishane 6 ay yatıyo çıkıyor kandırdığı kadınlar yıllarca borç ödüyo :)))))))))))ay forumdan birisine hıng diyenek birisine benzettim ay neysem gerizekalı :))))))))))))

ona da inanan varsa ay neysem bananeeeeeeeeee :)))))))))))

ambulans sahnesinde bir ben mi kahkaha attim acaba? bence o ambulansi da kiralamistilar

Geri