Timurtaş Uçar: "İçki satan kişinin cezası ölüm değildir!"

Konu sahibi son olarak 2800 gün önce görüldü
Linke tıklamadım konu başlığını dikkate alarak yorum yapayım, böyle bir sorunun sorulmuş olması dahi uygun değildir.

videoyu izlemeden cevap yazmayın eğer bombalanır diye cevap verseydi forumdan banlanırdım

:/ yok artık..

Ben izlemeden yorum yazdım,açamadığımdan dolayı.Açıp izleyenler dinleyerek yazsın.

Mueddeb yalnız değilsin bende izlemedim izlemeye de gerek yok zannımca..

Konu başlığı ve konu içeriği arasında bir hayli fark var. Sanki dinen başka yerlerin bombalanması meşru da burası değil gibi bir algı oluşuyor. Bu açıdan konu başlığının değiştirilmesinde fayda var.

Videoda hocanın biri içkili mekan diye bir kimselerin öldürülmesinin Kur'an'da yeri olmadığını söylüyor ve bunu yapanları da şerefsizlikle suçluyor.
Bu tür kimselerin islamı zam altında bıraktığını ve terörmüş gibi gösterdiğini ifade ediyor ve buna karşı çıkıyor.
Kendince haklıdır ki söylemleri de akla mantığa uygun. Ancak gerçek şu ki; İslama en büyük zararı islamcılar veriyor.

Konu başlığı ve konu içeriği arasında bir hayli fark var. Sanki dinen başka yerlerin bombalanması meşru da burası değil gibi bir algı oluşuyor. Bu açıdan konu başlığının değiştirilmesinde fayda var.

Videoda hocanın biri içkili mekan diye bir kimselerin öldürülmesinin Kur'an'da yeri olmadığını söylüyor ve bunu yapanları da şerefsizlikle suçluyor.
Bu tür kimselerin islamı zam altında bıraktığını ve terörmüş gibi gösterdiğini ifade ediyor ve buna karşı çıkıyor.
Kendince haklıdır ki söylemleri de akla mantığa uygun. Ancak gerçek şu ki; İslama en büyük zararı islamcılar veriyor.

Islama en büyük zarari senin gibiler veriyor.
Islamci diye bir kavram üretenler veriyor.
Islamda bir Müslüman vardir, Bir de Gayrimüslimler vardir.
Islama zarar verenler Gayrimüslimlerdir.

Hicbir MÜSLÜMAN islama zarar vermez !

Provokatif bir başlıkmış gibi duruyor.
Biraz daha hassas başlıklar seçmeliyiz bu konuda.

Daha uygun bir başlıkla değiştirildi.

Katılmamak mümkün değil maalesef .. Okumaktan araştırmaktan irdelemekten sorgulamaktan uzaklaştıkça cehalet bataklığına gömüldük ümmetçe .. Şimdi birbirimizi öldürüyoruz keyifle .. ALLAH'ın kitabını okumayı ve anlamayı düstur bilmeyen ama dilde " elhamdülillah Müslümanız " naraları atan şekilci anlayışın amel-i itikadı da ne yazık ki samimiyetten ihlastan uzak oluyor ..
Misal ; Sünnet üzerine sakal bırakan bir adam hırsızlık yapsa , sakalı olmayan bir adamın yaptığı hırsızlığa nazarla İslama daha büyük zararı olur çünkü kafalarda " bak sofiye ne haltlar yiyor " düşüncesi oluşturur ..
Şeytanın asıl derdi de budur zaten ..
Meşhur bir söz vardır tasavvufta ; ŞEYTAN DOĞRU YOL ÜZERİNDE BEKLER
Evet iblisin asıl derdi Müslümanları yoldan çıkarmaktır ki toplulukların gözünden düşsünler diye .. Ve ne yazık ki bunda da gayet başarılıdır ..

Saçma bir paylaşım. Kuran'da içki satmakla ilgili ölüm cezası yazmıyor.

Geri