Borsa yatırımcısı
Bronz Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Islam ve Turklukle alakasi olmayan kisileri kahraman gormek,ve dahi hayatindan ornek alinabilecek pasajlardan kendine pay cikarmanin nesi kotu?
ben de bunların iki yüzlülüğünü anlamıyorum, her fırsatta kendisiyle aynı inanca sahip olmayan kesime sallarlar, ötekileştirirler ama gel gör ki hayatlarının %99 gavur ve ateist icatlarıyla sürdürür bunlar. elindeki telefonundan tut da, evindeki mutfak robotuna, çamaşır bulaşık makinesine, süpürgesine, klimasına, bindiği arabaya kadar her şey gavur ve ateist icadı, işine gelince kullandığın bu materyallere şeytan icadı deyip kullanmamazlık yapmıyorsunuz ama öyle değil mi diye sormak lazım bunlara. şu an bu satırladığı yazdığı bilgisayarın, telefonların işlemcisi bile ateist icadı. adamların malını kullanarak adamları kötülemek de acayip bir bağnazlık olduğunu düşünüyorum öyle değil mi azizim ?
ayrıca cengiz han imparatorluğu ile osmanlı imparatorluğunun coğrafi anlamda toprak genişletme ve ideolojisini her yere yayma çabalarının birbirinden hiçbir farkı yoktur. bu sebeple cengizhan hayranı olmasının hiçbir sakıncası yoktur.
Avicenna dururken,müslüman doktorlar niye hipokrat yemini ediyorlar? konu