Timsah Gözyaşları

Konu sahibi son olarak 182 gün önce görüldü
Sahte gözyaşları anlamında kullanılır.
Simge timsahın avını yerken ağlamasıdır.​

Bazı kadınlar yokmudur ah o timsah göz yaşları.

Kendini masum gibi göstermek isteyenlerin, başvurduğu sulu bir eylemdir.

Senin için sadece bir damla gözyaşım var, onu da timsahtan çaldım. :p

Sahte gözyaslarıdır.

Cenaze törenlerinde sıkca görmek mümkündür.

Duygu sömürüsü yapmamın en basıt yoludur.

Tehlıkelidir timsah gibi avına sinsice yaklasır.

Ağlamanın en masum eylemlerden biri olması gerçeğiyle çelişen ağlama modeli..

İstediğimi almak için tragedyalara gerek duymuyorum. Kendinizi küçük düşürmeden de birçok yolu var. Değil mi.

Benim anneannem bu konuda uzmandı , sabrımın son raddesinde hırpalamışlığım bile vardır . O derece tahammül edemem

bizim duygularımızı hiçe sayıyorlar
!cbd-faq-croctears.jpg

Daha çok yalan söylemeyi alışkanlık haline getiren ve söylediği yalanın gün yüzüne çıkmasından sonra ne yapacağını bilmeyi duygu sömürü ile kandırırım üzerine yine yalan söyleme ve ağlama ile birleştiren kişinin gözlerinden gelen su damlacıklarıdır.

Duygu sömürüsü ile etrafın ilgisini çekmeye, şımartılarak büyümeye, kolay yoldan her şeyi elde etmeye alışmış bazı insanların istediği yine olsun diye başvurdukları yöntemdir. Yapılmazsa arsızlaşabilirler. İşte o zaman o duygu sömürüsünün de timsah gözyaşlarının da bencil kişiliklerinin bir parçası olabildiğini ayrımsarsınız. Böyle bir insan sadece yaşam enerjinizi tüketmez hep alıcı, talepkar pozisyonda olduğu için bıktırır da. Yoklukları bir kayıp değildir. Kendilerine inandıracakları yeni kişiler için senaryoları da boldur.

Genel olarak gözyaşlarından kolay etkilenen (duruma göre) biri değilim zaten.
Bir halt yediğinden hırsından da ağlıyor olabilir,tanımam iyice bilmem lazım.
İçim fesat galiba :/

Geri