TıLsıM

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*Forumun kırmızılarından :)

*Sevimli mi sevimli , iyi kalpli biri.

*Seviliyorsun İrem :p

Tatlişim o benim ya, meleklerimden bir tanesi :p
Bu arada ?? :p

Hoş bi kimlige sahip sohbetine doyum olmuyor. Ayrıca çok cana yakın ve kibar bi hanfendi. :)

Çok seviyom bu kızı çok tatlı:cici:
Hani sert mizaclı gözüküyo ama çok yumuşak bir kalbi var.Onunla konuşmak çok hoş.Seviliyo çokçaa:)

cana yakin ama yinede mesafeli deli dolu ama oturakli xD cok sevdigim kuzum o benim :)

forumun deli tayfasının başında olan insan sevecen güler yüzlü konuşmayı seven ve dinlemekten geri kalmayan nadide insan bir adıda çılgın bediş :D

Hanım hanımcık,konuşmak çok keyifli :)
Ve sanırım aşık :)

Tılsım'ım için diyebileceğim bir söz bulamıyorum onu ufak cümlelerle ifade edebiliceğimi hiç sanmıyorum aşkımmm o benim yaa hep yüzü gülsün benim kanatsız melek'imin...
Bu arada o bana ait :D:D

ßaşak kıskandım seni :) ben yeni tanımama rahmen bende sevdim tılsımı espirili kaliteli biri..

Kadıköy'de 6S'nin bir türlü üstesinden gelemediği güç!

Cadi olmaya bayilan bir insan :p
Durusunu, konusmasini, agirbasliligini ve kullandigi imzalarini cok begeniyorum :D :*

gerçekten çok değer verdiğim birisi burdaki durumu dışında da çok muhabetimin olduğu birisi gerçekten bu ara özlüyorum;)

candir o :* bidenedir o :* iyiki var ki oo :* iremim :D

Forumun kırmızılarından evet ve kırmızı olduğunu çok göze sokmayan kişilerden(renk değişebilir)elbette. takılabildiğim seviyeli sohbeti olan birisi ayrıca onla karşılastıgımızda boncuk bulmuş gibi oluyorum.p çünkü bu çok az denk gelıyo bunu degerlendırmeye çalışırken bırımız cıkmıs oluyor zaten genelde.p

TıLsıM.
Sırdaşım, meleğim, kırmızılım.
İçi dışı bir olanım.
Esmer güzelim. :p
Ballı böreğim, kurabiyem, kakaolu kekim.
Bambaşkam. :srl:
Hoş sohbetli ve anlayışlı hatun.
Çok yağ çektim tamam be biri beni durdursun. :D
İşte öyle böyle şöyle.
Aslında bu Tılsım pis, sümüklü, ıyk falandır. Siz sevmeyin sakin onu. (Kıskançlık vol1)
Ben severim işim ne. :p
Ve seni çok seviyorum balım.
Kalbimdesin. :sanabayiliyorum:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri