Tılsım Ele Geçirme

Konu sahibi son olarak 3224 gün önce görüldü
Merhaba arkadaşlar. Herkes tılsımları biliyordur her halde. Size bu tılsımların nasıl ele geçirileceğini anlatıcam.

• İlk olarak hazinemizi kuruyoruz. ( Tılsım için hazine şarttır. Çünkü tılsımlar hazinede saklanır.)
• Tılsımlar, büyük tılsım ve küçük tılsım olmak üzere 2'ye ayrılır.
• Hazine binası 10. seviyeye yükseltildiğinde küçük tılsım ele geçirebiliriz.
• Büyük tılsım ele geçirmek için ise hazine binasının 20. seviye olması gerekmektedir.
• Atıyorum hazine binasını 10. seviyeye yükselttiniz.
• Ele geçirmeniz için tılsım saklayan bir köye saldırıyoruz.
• Bunun için çok asker gerekli.
• Fakat tam olarak ne kadar gerektiği belli değildir. Ben 10.000 derim, 20.000 olur. Hiç belli olmaz.
• Tılsım bulunan köye askerleri gönderirken yanında +300 tane mancınık ve kahraman göndermeniz gerekmektedir.
• Mancınıklar ile hazineyi yıkacaksınız. ( Hazineyi yıkmadan tılsımı ele geçiremezsiniz. )
• Kahraman ile tılsımı taşıyacaksınız. ( Vahaya benzetebilirsiniz. Kahraman olmadan vahayı ele geçiremezsiniz. )
• Eğer hazine binası 10. seviye ise sadece 1 adet küçük tılsım ele geçirebilirsiniz.
• Eğer hazine binası 20. seviye ise 2 adet küçük tılsım veya 1 adet büyük tılsım ele geçirebilirsiniz.
• Küçük tılsımlardan bir kaçında ters etki olabilir. Bu tılsımlara enayi tılsımları denir.
• Bu tılsımları alırken dikkat etmeniz gerekmektedir.

Şimdi size tılsım ele geçirme raporu göstericem.

tlsmrapor.png

• Raporda görüldüğü gibi hazine binasının yıkılması ve tılsımı koruyan tüm askerlerin temizlenmesi gerekmektedir.

Bildiğim tüm bilgileri yazdım. Eğer bir eksiğim veya bir yanlışımı görürseniz bu konu altından belirtebilirsiniz.
İyi forumlar.
l04.gif

Geri