Tiktok’ta yayın yapan fenomen ‘Laz Kızı’ hakkında 2 yıla kadar hapis istemi

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

IMG_7256.jpegTiktok’ta göğüs dekolteli canlı yayıp yapıp 1 saatte 100 bin lira topladığı öne sürülen ‘Laz kızı’ ismiyle tanınan 5 aylık hamile G.H.’nin ‘müstehcenlik’ suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istendi.​

Haberin devamı;

Son düzenleme:
bu mecraları yayıncılık için kullananların yarısı aynı şeyi, daha fazlasını bile yaparken kabak niye bu kadının başına patladı? yanında kocası olduğundan aile birliğini zedeledi diye mi yoksa kafasında örtüsü var diye mi? sevgilisi ve üvey annesiyle cinsel içerik çekenleri youtube kanallarında konuk ediyorlar, garibanı bulunca da yalvartana kadar üzerine gidip sen suçlusun diyorlar. ne ala memleket. alın hepsini o zaman kardeşim, repçi azize dışında müstehcen yayın yapmayan mı var? bu kadının başka bi mevzusu mu var, nedir yani?

Kadinin yaptigini savunmuyorum ama ceza cok sacma degil mi ? Onune yaprak koyarak poz veren odul alan insanlar var. Kizdigim tek sey neden kafani kapatip memeni acarsin... bu iste bir tuhaflik var.

Hamile miymiş? Abla sen nasıl bir şey yaptın? Zorla çekilmiş gibi de durmuyor.

kim bilir, gündeme gelmemiş ne müstehcenlikler dönüyor, ama sosyal medyaya düşüp gündeme gelmediği için bir meme için bilmem kaç k para atanlar var hala. yaptığı tasvip edilir, edilmez, ama hapis istemi vs. çok komik gerçekten. bir şey yapacaksanız, komple yasaklayacaksınız; işinize tıkır tıkır işleyen sistem, işinize gelmeye kör.

Bir sokak röportajı vardı. Bir ülkeyi ekonomik kriz değil sosyal çürüme yıkar gibi bir şey diyordu. Haklı.
Yasaklanmalı bu uygulama. Buntip şeyler insanları özendiriyor da farkında olmadan…

Aman memenize sahip çıkıp ucundan göstermesi 2 seneden başlıyor

ben hic mememi acip yayin yapmaya ozenmiyorum
insanlarin kendini kontrol etmeyi bana ne ve sana ne demeyi ogrenmesi lazim
yayin yapiyosa bana ne memesini aciyosa bana ne napiyosa yapsin
her sey yasaklanirsa kendi hayatini yasayamazsin baskalari seni yonetir

kazandığı kolay para birilerini rahatsız ediyor.
bu yüzden müstehcenlik vs suçlamasıyla ihbar ediyorlar yargılanıyor ve serbest kalıyor.
arka planda bunun gibi bir çok kişi var yargılanıp salınan.
bu da onlar gibi olacak.

Kadinin yaptigini savunmuyorum ama ceza cok sacma degil mi ? Onune yaprak koyarak poz veren odul alan insanlar var. Kizdigim tek sey neden kafani kapatip memeni acarsin... bu iste bir tuhaflik var.
bu işte bir tuhaflık yok. türbanlı fantezisine giriyor, pazardaki bu açığı görüp değerlendiriyorlar.

• Hımm
Tepkiler: W
Nedense sanki TikTok ve iğrençlikleri son bir kaç ayda türemiş gibi ya, efendiler bu ve bunun gibiler yıllardır var neden şimdiye kadar herhangi bir yaptırım veya müdahale de olmadı cidden merak ediyorum. Dilan polat o, bu, şu o kadar parayı o kadar vurgunu bi kaç ay içinde yapmadı ya ülkeyi bi güzel söğüşlemelerine göz yumun önce sonra da ahlak ve mali operasyonlar düzenleyin oh ne ala memleket tertemiz olduk toplumca dimi? Ek olarak; yerel seçim öncesi manipülasyon olasılığı hiç gelmiyor aklıma kjkjkjkhkg

@W sen fantezi ne bilmezsin canımcım o öyle bir illet ki, açılası yerleri kapattırır kapanması gerekeni açtırr kjkjkjkh

Bizim hukukumuz şikayet varsa işliyor. Kendiliğinden yürümüyor. Mekanizma o şekilde işliyor.

Bir dekolte için 100.000 TL de şaşırtıcı. Bedavaya daha fazlası var sahilde. Meselâ ben hep üstsüz girerim.

Ceza hukukundaki karşılığı ne tam olarak?
Müstehcenlik, teşhircilik. Ucu açık işler. Şu kadının memesinin %10 u görülmüyor ama suç oluyor. Bunu baz alırsak sokata kadın kalmaz "suç" işlemeyen.

Ama bence yukarıda da değinilmiş. Maksat ayar vermek. Buna ses etmezsek binler memeden para kazanma yoluna gider fabrikada asgari ücretli çalışan kadınlar gücenir diye siyasi otorite bir pozisyon almış. HAGB kararı çıkar zaten. Fazlası olamaz çünkü fazlası İsmail'in ıslak rüyası. Burası İran olamaz. Yok öyle bişi.

Ohoooo bu kadina gelene kadar tiktok, twitch de neler var neler.
"gocan seni buyle.......mu" virali bile hep bu tarz kadinlardan olusuyordu.
Burada para kazanmak ugruna ne ucubeler goruyoruz be..

Bir de bizim milletde esekci, turbanci ve ensest fantezilere ac bir millet. Tarihinden beri boyledir. Adult video icerigi basliklari bile hep uvey anne, yenge yada turbanli bomba gibi basliklardan olusur.

Adamlara premium dorcel 1 senelik bedava abonelik versen o yine gidip ifșa kategorisinde takilir. Bu yuzden de bu tarz insanlar nasil para kazanacaginin cok da iyi bilincindedir.

Geri