bir kac canli yayin uygulamasi var ve ilginc oldugu kadar pis bir yer. insanin aklini alan bir yer. cok mutsuz bir yer. bir kac sey izlemistim bunlarla ilgili. genel olarak turkiye, iran, endonezya, arab ulkelerinden olan kisiler cokca aktif bu uygulamalarda. iste kadinlarin canli yayinlari bu tarzdan orada da. erkegi de kadini da cok kufurlu konusurlar, hep kavga ederler, trollari coktur. eglence anlayislari budur kisacasi, ha bir de kolay yoldan buyuk paralar kazanmak. yabani'nin paylastigi video iste cingan versiyonlari, ama ust modelleri de var, onlar da diplomali eskort iste. bunlara para yagdiran tipler ise babalarimiz ve dedelerimiz yasinda, akli yarim, agzi gozu yamulmus ve cogunlukla evli adamlar veya hani biraz aptal, kafasindan sorunlu erkekler. handikapli. hani o erkegi gordugun zaman mal oldugunu anliyorsun. hakaret yagdirdim gibi oldu, ama gercekten baska nasil tarif edilirdi bilmiyorum :' simdi baska tespitlerimi de yazmak isterdim, ama fazla ileri giderim diye bos veriyorum.