TikTok!

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Hala bomboş uygulama gibi geliyor
Yasaklanacak gibi haberler vardı noldu ona acaba
Üfff... instagram reelstan farkı yok boş yapmayın.....

şu tweete istinaden kısa dizileri ele almak gerekiyor. reklam olarak arada bir karşına çıkıyor, merak ediyorsun, soluksuz izletiyor.

türk dizilerinin 3 saat, yabancı dizilerin 40-45 dakika olduğu şu dönemde, insanların hızlı tüketim, çabuk sıkılma olayını ele alarak 10 dakikada birkaç diyalogla dizi yapıyorlar. İlerleyen zamanlarda bu short dizi mantığı genele yayılacak gibi. şu an asya ülkelerinde popüler sanırım.

arkadaşlar... off... yani keşfet ile alakalı bir durum bu ya.
Sen gidip 50 60 yaşındaki dulların aç videolarını izlersen keşfetin bununla dolar...
Ama gidip w hanım gibi daha yararlı şeyler izlersen keşfetin bu olur.
Herhangi bir konuda araştırma yaptığımda mesela saç, cilt vs vs tak diye aradığımı buluyorum.
KARŞINIZA ÇIKAN KEŞFET NE İZLEDİKLERİNİZLE İLGİLİDİR NOKTA jsdfk

• Öpücük
Tepkiler: W
sen ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi

instagramda kimse kocasını kadın kılığına sokup milletten para koparmaya çalışmıyor ama aşko….... he, bazı erkolar her şeyi hak ediyor; o ayrı.jajajjaja
İyi de yavrum genele bakınca her uygulama kötüye kullanıldığı olmuyor mu? twitterda gocan böyle yapıyo mu diyenlerden, instada fake satış yapıp milleti dolandıranlar...
Yok mu var işte.. E bu tiktoku nasıl kullandığın ile alakalı. Benim keşfetime düşmüyor mesela o tipler. Demek istediğim bu.
Ne için kullandığın ile alakalı ha tabi esra erol olsun vs programları nedeniyle hep kötü yönleri daha ağır bastırıldı o doğru zaten.

İyi de yavrum genele bakınca her uygulama kötüye kullanıldığı olmuyor mu? twitterda gocan böyle yapıyo mu diyenlerden, instada fake satış yapıp milleti dolandıranlar...
Yok mu var işte.. E bu tiktoku nasıl kullandığın ile alakalı. Benim keşfetime düşmüyor mesela o tipler. Demek istediğim bu.
Ne için kullandığın ile alakalı ha tabi esra erol olsun vs programları nedeniyle hep kötü yönleri daha ağır bastırıldı o doğru zaten.
tiktok hissen mi var?hjsjsja

tiktok hissen mi var?hjsjsja
Ben bu konuyu kendi beğendiğim videoları eklemek için açtım aşko konuyu açarken de yazdığım gibi...
Gelip tiktok eleştirisi yapamazsınızzz sözlük konusu değil bu...
Dikkatinizi çekerim.....
Sözlük konusu açın oradan ilerleyin pleasee.....

Üfff... instagram reelstan farkı yok boş yapmayın.....

arkadaşlar... off... yani keşfet ile alakalı bir durum bu ya.
Sen gidip 50 60 yaşındaki dulların aç videolarını izlersen keşfetin bununla dolar...
Ama gidip w hanım gibi daha yararlı şeyler izlersen keşfetin bu olur.
Herhangi bir konuda araştırma yaptığımda mesela saç, cilt vs vs tak diye aradığımı buluyorum.
KARŞINIZA ÇIKAN KEŞFET NE İZLEDİKLERİNİZLE İLGİLİDİR NOKTA jsdfk
yanlış hedef. popo sallayan kadınları izleyen hha. @HosgeldinHarunAbi gel buraya, senin yüzünden bana fırça atıyor. ohh izleyen sen, keyfini süren sen, fırçayı yiyen ben.

yanlış hedef. popo sallayan kadınları izleyen hha. @HosgeldinHarunAbi gel buraya, senin yüzünden bana fırça atıyor. ohh izleyen sen, keyfini süren sen, fırçayı yiyen ben.
Son derece memnunum. Bazen popo sallayan kadınlar dışındaki tiktok videoları çıkınca hızlıca geçiyorum ki algoritma bozulmasın.

Uygulamanin sucu ne neyi nasil kullandigina baglidir. Benim bir tanidigim gecmiste teletexte buldugu kisiye kacmisti :d oyunlarda tanisip evden kacan bile var. Beyin baska calisiyorsa her turlu yaparsin yapacagin seyi.

Son derece memnunum. Bazen popo sallayan kadınlar dışındaki tiktok videoları çıkınca hızlıca geçiyorum ki algoritma bozulmasın.
Ben ilk actigim zamanlar Afgan erkeklerin oynama videolari cikiyordu :d

Uygulamanin sucu ne neyi nasil kullandigina baglidir. Benim bir tanidigim gecmiste teletexte buldugu kisiye kacmisti :d oyunlarda tanisip evden kacan bile var. Beyin baska calisiyorsa her turlu yaparsin yapacagin seyi.

Ben ilk actigim zamanlar Afgan erkeklerin oynama videolari cikiyordu :d
Konu ona buna kaçmak değil salak saçma yayınlar açıp para kazanmaları… bu özellik kalksa daha iyi uygulama olabilir ve bir taraflarını açan kişilerde pek olmaz
Bilmiyorum genel olarak saçma bence tiktoktan salak salak videolar çekip fenomen olup köpek gibi para kazanıp güzellik salonu açan da var… al eğitime bir darbe daha

• Beğen
Tepkiler: W
Konu ona buna kaçmak değil salak saçma yayınlar açıp para kazanmaları… bu özellik kalksa daha iyi uygulama olabilir ve bir taraflarını açan kişilerde pek olmaz
Bilmiyorum genel olarak saçma bence tiktoktan salak salak videolar çekip fenomen olup köpek gibi para kazanıp güzellik salonu açan da var… al eğitime bir darbe daha
platform kullanılmalı, kullanılması için de içerik üreticilerine bir kazanç kapısı sağlamalı ki varlığını devam ettirebilmeli. hiçbir platform bunu kaldırmaz.
müstehcenlik kısmına belki düzenlemeler getirebilirler. twitch bir ara bu süreçten gemişti. hatta bunun eleştirisi yapmıştım. platform amacından çıkıp onlyfans'a dönmüştü, müdahale ettiler, düzenlemeler getirdiler. insanın olduğu yerde salak saçma videoların önüne kimse geçemez. o şebeklik yapılır. vine, periscope ve diğerleri.. ne uygulamalar gelip geçti.. hepsinde gördük bunu.

Onlardan bu kadar para kazanılıyor muydu?
YouTube iyiydi bir çok kaliteli fenomen buradan çıktı çita hiç bu kadar düşmemişti
bilmiyorum, bakmak lazım. para kazanılsa da kazanılmasa da orada da benzer hareketleri gördük. demek ki iş sadece paraya bakmıyor. ilgi çekme, beğenilme, ünlü olma isteği de önemli.

Geri